Kategoriler
Donanım Haberleri

Apple pil üretimi konusunda LG ile anlaştı

Apple’dan yapılan açıklamaya göre onuncu yıl dönümü nedeniyle özel olarak bir model hazırlayacağı söylentileri çıkmıştı. İPhone 8 ile ilgili çıkan iddialar halen gündemi meşgul ederken,yeni bir söylenti ortaya çıktı.

İPhone 8’in duyurusu yapılmadan, 2018 yılında piyasaya çıkacak İPhone modelleri ile ilgili bilgiler çıkmaya başladı. Herkesin beklediği IPhone 8’in duyurusu iken şimdilerde ise iPhone 9 hakkındaki iddialar gündeme oturmaya başladı. Bazı kaynaklara göre, Apple, LG Chem ile 2018 iPhone’un bataryasını üretme konusunda anlaşmaya varıldı. Gelen haberlere göre İPhone 9’un güç hücresi, alt kısmında bir kıvrım ile L-şeklinde olacağı cihazı büyütmeden batarya kapasitesini yükselteceği ve artırması bekleniyor.

Apple pil üretimi 2018 yılında başlayacak

LG’den yapılan açıklamaya göre  batarya üretim tesislerinde on milyonlarca dolarlık yatırım yaptığı ve 2018 yılında  İPhone 9’un bataryasını seri üretime  geçmeye hazırlanıyor. Yapılan bu işlerle birlikte, iPhone 9’da ya da kesin ismi belli olmayan 2018 iPhone’lar için ekran boyutlarının  çok farklı olacağı sinyallerini vermeye başladı.

Apple’ın 2018 yılında piyasaya sunacağı yeni akıllı telefonlarında, ise 5.28 inç OLED  6.46 inç OLED ekran panellerini kullanabileceği açıklandı.

parmak izi tarayıcı konusunda büyük bir beklenti içinde olan kullanıcılar Apple’ın İPhone 8 modelinde cihazın ön tarafında bulunan tuşu kaldıracağı belirtiliyor ancak Touch ID olarak adlandırılan parmak izi sensörünün konumu henüz belli değil. Ancak 2018 İPhone modellerinde ekran üzeri parmak izi tarayıcı teknolojisinin kullanılmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir