Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Apple Watch Satışlarının 16 Milyonu Bulması Bekleniyor

 Apple’ın bu sene yeni çıkarması beklenilen, iPhone modelleri ile beraber üçüncü nesil Apple Watch tanıtacağı uzun zamandan beri konuşuluyordu fakat bununla ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

Apple’ın yapmış olduğu açıklamalara göre Apple bu yıl içerisinde satışlarından tam olarak 10 milyon civarında Apple Watch sattı. Watch Series 3’ün çıkacak olmasından dolayı şirketin beklentileri çok yüksek görünüyor ve bu yıl sonuna kadar satış rakamlarının tam olarak 15 milyonu geçmesini hedefliyor. Mecut Apple Watch istenilen satış rakamlarına ulaşmadan yeni üretime geçilmeyeceği gelen iddialar arasında.

Asıl heden 20 milyon kişiye ulaşmak

Akıllı saat üretiminde oldukça fazla ivme kazanan şirket, Watch Series 3 için çalışmalara hız kesmeden devam ederken ellerine bulunan mevcut Apple Watch odelinin satış rakamlarını artırmak için çeşitli stratejiler geliştiriyor.

Özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şirket, Akıllı saat piyasasında her ne kadar umduğunu bulmasa da hatırı sayılır satış rakamlarına ulaştığı gözüküyor. Yeni çıkartılması planlanan Apple Watch Series 3’ün ne gibi özelliklerle karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor fakat şirket farklı bir konseptle akıllı saat üretimi başlatması bekleniyor.

 

Başka bir Analizcilerin raporlarına göre Cupertino şirketinin önümüzdeki sene 20 milyon civarında satışa yaklaşması hedefleniyor. Ayrıca diğer bir özellik ise Watch Series 3’ün LTE desteği ile gelmesi bekleniyor. Saat bu özellik ile beraber artık iPhone’a daha az bağımlı hale gelmiş olacak ve daha fazla özelliğe sahip olacak bizi takip etmeye devam edin

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir