Kategoriler
Mobil

Sahte Nokia 3310 40 TL

Cep telefonu henüz yeni çıkmasına rağmen hemen ardından sahtesi piyasaya çıktı. Sahte olan Nokia 3310 40 TL…  Bu fiyat korsan 3310 için olan fiyat. Sakın aldanmayın!

Sahte Nokia 3310

Çığ gibi büyüyen sahte telefonların arasına nokia 3310 da katıldı işte detaylar.

Evet her şey de olduğu gibi yeni Nokia 3310 korsan modeli piyasada vitrindeki yerini aldı. Darago 3310 adı ile 10-15 dolar arası satış görünen sahte 3310 için alırken dikkatli olun. Genellikle büyük yerleşim yerlerinde ön plana çıkan ve ardından tüm ülkede yayılan sahte,çakma ve korsan adı ne olursa olsun telefonlar sanırım her zaman olduğu gibi kendisine bir pazar oluşturacak.

Nokia‘nın yıllar önce lokomotifi olan 3310 serisi hemen kendisine rakip oluşturdu. Nokia tarafından bakılacak olursa oldukça can sıkıcı bir durum. Çünkü kendi nostalji keyiflerini bile belkide doğru dürüst yaşama fırsatları olmayacak. Şimdi bu korsan telefonları nasıl orjinali ile aynı anda tezgahlara çıkarıyorlar buda cevaplanması gereken başka bir soru aslında. Bu telefonların tasarım aşaması ve özellikleri basın veya İnternet ortamına bir şekilde sızıyor ve bunlarla ilgili yeri geldi mi bizlerde yazılarımızda yazıyoruz. İşte bu sızıntılardan sonra bu işi ticareti olarak görenler bir şekilde bu mobiller’i üretiyorlar.

Darago 3310 ismi ile satılan bu telefonu kesinlikle almayınız korsan satıcı ve pazarlamacılara destek olmayınız.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir