Kategoriler
Mobil

Philips akıllı telefon pazarına geri dönüyor

Hollanda menşeli marka Philips 2015 yılından buyana gelen sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Philips akıllı telefon pazarına aldığı sertifika ile geri döneceği sinyallerini verdi.

En son 2015 yılında çıkardığı philips akıllı telefon ile uzun süredir sessiz kalan marka Philips TENAA dan aldığı sertifika ile Philips S310X isimli modeli ile tekrar akıllı telefon pazarında kendini göstermeye hazırlanıyor. Çinli sertifika kurumu TENAA dan alınan sertifika ile çok yakında Philips S310X modelini vitrinlerde görebiliriz.

Philips S310X teknik özellikleri

Philips S310X’in bir kaç teknik özelliği hakkında sızan bilgilere göre 5 inç lik bir ekran boyutu ile karşımıza çıkacağı, 2000 mAh kapasiteli bataryaya sahip 4 çekirdekli 1.25 GHz işlemci kapasiteli olacağı yönünde. Ayrıca 8 megapiksel arka kamera ile 2 megapiksel ön kamerası ile giriş seviyesi bir telefon olacağı görülüyor. Telefonun RAM ve depolama alanı hakkında kesin bir bilgi olmamakla beraber microSD kartı ile 32 GB’a kadar yükseltilebileceği yönünde bilgiler mevcut.

Philips en son çıkardığı telefonlar Philips Sapphire S616 ve Philips Sapphire Life V787 modelleriydi. Bu telefonların özellikleri arasında dikkat çeken SoftBlue teknolojisi ile telefonların ekranındaki mavi ışık  oranını yüzde 86 azaltıyordu. Bu iki telefonun özelliklerine bakacak olursak tekrar pazara girmeye hazırladığı Philips  S310X den daha üst seviyelerdeydi.

Philips bu model ile kendince pazar nabzını mı tutacak bilmiyoruz fakat akıllı telefon pazarındaki devler ile mücadelesi oldukça zor geçecek gibi gözükmekte.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir