Kategoriler
Mobil

Oppo R11 Akıllı Telefonları Bir Kez Daha Görüldü

Oppo’nun yenilenmiş akıllı telefonu Oppo R11 için yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Yeni seri akıllı telefonlar nasıl özelliklere sahip olacak? İşte detaylar.

Samsung ve Apple gibi markaları yakalamaya başlayan teknoloji devi Oppo, son dönemde akıllı telefonlarıyla öne çıkmaya başladı. Daha önce Oppo R9S serisi ile en çok satan akıllı telefonlar listesine girmeyi başaran Oppo, şimdi ise yeni telefonu Oppo R11 ile gündemde. Markanın daha önce duyurusunu yaptığı fakat hiçbir özelliği hakkında detay vermediği Oppo R11 akıllı telefonlarının son olarak kısa reklamları yayınlanmıştır. Sadece telefonların doğrulanmasını sağlayan ve Oppo R11 modeli hakkında yayınlanan kısa filmlerden sonra telefonların nasıl modeller olacağı konusunda yeni detaylar gelmeye başladı.

Oppo R11 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Son paylaşımla beraber yeni seri akıllı telefonlara ait olduğu belirtilen bazı özelliklerde açıklandı. İlk olarak tasarımla beraber sistemsel olarak yapılacak değişimler konusunda bilgiler verildi. Tabi ki Oppo tarafından doğrulanmamış olsa da R11 akıllı telefonlarının şimdiye kadar ki en net görselleri olduğu iddia edilen görsellerin yayınlanmasıyla beraber Oppo R11 telefonları daha da çok merak edilmeye başlandı. Öyle ki ilk özelliklere bakacak olursak telefon gayet başarılı bir model olacak. Bu noktada telefonların içerisinde kısa süre önce tanıtılan ve neredeyse amiral gemisi işlemcilere yetişen Snapdragon 660 serisi işlemcilerin bulunacağı belirtiliyor.

Toplamda 2.2 GHz hız değerine kadar çıkabilen işlemcilerin yeni seriye katacakları tartışılmaz. Bunun yanında telefonların beraberinde 4 GB RAM bellekle beraber geleceği belirtiliyor. Sadece bu iki özellik bile telefonların iddialı modeller olacağını gösterirken buna ek olarak Oppo R11 akıllı telefon modelinin, 5.5 inç ekran boyutuna sahip olacağı ve telefonların Full HD çözünürlük değerine sahip olacağı iddia edildi. 3000 mAh değerinde pillere sahip olacağı iddiası da öne çıkan yeni seri akıllı telefonların 12 MP ve 8 MP değerinde çift arka kamerası ve 20 MP değerinde ön kamerası ise epey bir ilgi çekecek gibi gözüküyor.

Ne Zaman Tanıtılacak?

Oppo R11 akıllı telefonların tüm bu özelliklerinin 10 Haziran tarihinde netlik kazanacağı belirtiliyor. Telefonların fiyatının ise benzer serilerden çok daha aşağıda olacağı belirtiliyor. Bakalım bu iddiaların ne kadar gerçek olacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir