Kategoriler
Mobil

Samsung Galaxy S8’in En İyi 5 Özelliği

Samsung Galaxy S8 çıkmasıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı ardından satış rekorlarına ulaşan telefonun en iyi 5 özelliğini listeledik.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte elektronik cihazlar da her geçen gün yenilenmekte ve bir üst modeli piyasaya sürülmektedir. Özellikle mobil cihazların kısa sürede bir üst modeli piyasaya sürülmekte ve cihazlar eski kategorisine alınmaktadır. Samsung markası baz alındığında Galaxy S8 son gözde olarak anılmaktadır.

Teknoloji meraklılarının büyük ilgi gösterdiği cihaz, bünyesinde barındırdığı pek çok özellikle göz doldurmaktadır. Çeşitli özellikleri bulunan Samsung Galaxy S8’in en çok dikkat çeken 5 özelliğini derledik. Söz konusu özellikler bir önceki cihazın papucunu dama atacak niteliktedir. Kelimenin tam anlamıyla mobil cihaza yenilik getiren S8, başka markalarla kolayca boy ölçüşebilecek özelliklere sahiptir.

Samsung Galaxy S8 aldırtan özellikler

Snapdragon: İki farklı işlemcisi bulunan modelde, Snapdragon gelişmiş özellikleri ile dikkat çekmektedir. İşlemci olarak Snapdragon 835 ile Exynos kullanılmaktadır. Snapdragon 820’ye kıyasla çok daha iyi performans sergilemektedir.
Kryo 280 CP: Kullanılacak bu özellikle daha fazla renk ve hızlı render imkanı kullanıcıları beklemektedir.
Hızlı Şarj İmkanı: Elektronik cihazlarda yaşanan en büyük problem şarj sorunudur. S8’de ise hızlı şarj teknolojisi kullanılmaktadır. Hızlı şarj teknolojisi mobil cihazın en dikkat çeken özelliğidir.
Mükemmel Kamera Sistemi: Dahili kamera işlemcisini yani ISP’yi bünyesinde barındıran mobil cihazla daha kaliteli bir görüntü imkanı sunulmaktadır.
Hızlı Performans: Cihazın performans bakımından oldukça hızlı olduğu bilinmektedir. Bu özelliği ile diğer cihazları geride bırakmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir