Kategoriler
Mobil

iPhone 8 için Yeni Tasarım Görselleri

iPhone 8 akıllı telefonlarının olduğu iddia edilen yeni görseller yayınlandı. iPhone 8 için yayınlanan yeni görsellerde nasıl detaylar saklı? Yeni görseller haberimizde.

Kullanacağı A11 işlemci serileriyle performans alanında akıllı telefonların zirve modellerinden biri olması beklenen yeni seri iPhone akıllı telefonları için hazırlıklar hızla devam ediyor. iPhone 8 modeli olarak gelecek olan yeni akıllı telefonunun hem 10.yıl için özel model olması hem de beraberinde 2 yeni iPhone modelinin daha gelecek olması, yeni seri telefonların beklentilerini de bir hayli arttırdı.

Daha öncede bu konuda Apple’ın benzersiz değişiklikler sunacağı yönünde birçok haber gündeme geldi. Üstelik yayınlanan görsellerde telefonların ne kadar iddialı olduğunu göstermişti. Doğrulanmamış olsa da yayınlanan görsellere göre tasarımları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan akıllı telefonların son olarak parmak izi sensörleri hakkında iddialar ortalığı karıştırmıştı. Tüm bunlarla beraber hız kesmeden yayınlanan yeni görsellere yeni bir seri daha eklendi.

İPhone 8 Yeni Görselleri

Yenilenmiş modellerin en net tasarım görselleri olarak detaylandırılan yeni iPhone 8 görsellerinde de yine öne çıkan detaylar yok değil. Özellikle parmak izi konusunda yayınlanan yeni görsellerde iddialı detaylar söz konusu. Eğer bu görüntüler gerçekse iPhone 8 akıllı telefonlarının arka kısmında sadece logo boşluğu görülüyor. Fakat logo üstüne yerleştirilmiş olan herhangi bir parmak izi sensör var mı yok mu bilmek oldukça zor. Bu konuda da bir bilgi elde edilmiş değil. Bunun dışında arka kısımda artık neredeyse netlik kazanmış olan dikey çift kamerada dikkat çekiyor.

iPhone 8

Ön kısma baktığımızda ise hiçbir fiziksel tuşun bulunmadığını net bir şekilde gördüğümüz akıllı telefonların parmak izi sensörü kısmında da özel bir işlev alanı bulunmuyor. Konuşulduğu gibi bir işlev alanının görülmediği bölüm de parmak izi sensörü bir kez daha kafaları karıştırmış oldu. Tüm bu detaylarla beraber yayınlanan yeni görseller ne kadar gerçek bilinmez ama iPhone 8 akıllı telefonları sadece bu özelliklerle bile değerlendirildiğinde oldukça iddialı modeller olacak gibi duruyor. Fakat tabi ki öncelikle doğrulama yapılması yani tanıtımların gerçekleşmesi gerek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir