Kategoriler
Mobil

OnePlus 5 İçin Türkiye Vakti

OnePlus firması tarafından geliştirilen ve tanıtımıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran OnePlus 5, Türkiye pazarına girdi. Çok kısa süre içinde her yerde satışta olacak OnePlus 5, oldukça gelişmiş özelliklere sahip.

6 GB RAM ile birlikte Snapdragon 835 içeren OnePlus 5, çift arka kamerasıyla hizmet sunuyor. DCI-P3 destekli 5,5 inç büyüklüğündeki Amoled ekranı da kullanışlı olması bakımından ilgi çekiyor. Aynı zamanda Full HD özelliği ile her türlü videonun çok rahat ve net bir şekilde izlenmesi de sağlanıyor.

OnePlus 5’ten dikkat çekici özellikler

Corning Gorilla Glass 5 ile ekranda oluşabilecek çizilme ya da darbelere karşı da üstün bir koruma sağlanıyor. 2,45 Ghz hızında çalışma performansı gösteren Snapdragon 835 ile güç kazanması da rahat bir çalışma sağlamasında önemli etkiye sahip.

64 ve 128 GB sürümleri bulunan OnePlus 5 ana kamerası ise 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip. İçerdiği telephoto lensli kamera ise 20 megapiksel çözünürlüğe sahip olmakla birlikte parmak izi okuyucusunun algılama hızı 0,2 saniyedir.

Iphone 7 Plus bünyesinde yer alan kamera özelliklerine uygun bir çekim sağlamaktadır. Bluetooth 5.0 ve Dash Charge destekli 3.330 mAh kapasiteli batarya ile satışa sunulan OnePlus 5 alıcılarını bekliyor.

Kısa zaman içinde önemli satış rakamlarına Türkiye içinde de ulaşması bekleniyor. Önemli internet siteleri üzerinden de satışı mümkün olan OnePlus 5, özellikleri ve imkanlarıyla rakiplerinin birkaç seviye üstünde yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir