Kategoriler
Mobil

OnePlus 3/3T Güncellemesiyle Başarılı Yenilikler Geliyor

OnePlus 3/3T akıllı telefonlarının satışına hala devam ediliyor. OnePlus stratejileri gereğinde yeni modelin çıkış yapmasından sonra OnePlus 3/3T modellerinin yazılımsal olarak desteğinin kesileceği ve bu durumda kullanıcıların yeni seri akıllı telefonlara yönlendirileceği düşünülüyordu. Fakat OnePlus tüm bu beklentileri boşa çıkaracak hamlelerle ortaya çıkmaya başladı. Marka amiral gemilerine savaş açtığı model olarak gösterilen OnePlus 3/3T serisi için yeni bir güncelleme üzerinde daha çalıştığını açıkladı. Öyle ki güncellemenin beta versiyonu da yayınlandı. Beta versiyonun yayınlanmasının ardından ise eski akıllı telefon serisinin merakla beklenen özelliklere kavuşacağı ortaya çıktı.

OnePlus 3/3T Beta Sürüm Neler Sunuyor?

Genel iyileştirmeleri ve ciddi hata düzenlemelerini bir kenara bırakacak olursak yeni beta sürümüyle beraber son dönemde akıllı telefonlarda aranan özelliklerden birisinin telefonlara dahil edildiği ortaya çıktı. Bu yeni özellik ise çift uygulama desteği özelliği. OnePlus için önemli bir adım olarak gösterilen yeni adımla beraber kullanıcıların aynı uygulamadan bir telefon üzerinden iki farklı hesapla yararlanabilecek. Facebook üzerinden örnek verecek olursak, aynı telefon üzerinden tek uygulama çatısı altında 2 farklı Facebook hesabınızı kullanabileceksiniz.

OnePlus 3/3T

Hem bildirimler hem gönderiler hem de paylaşımlar ayrı ayrı yapılabilecek. Beta sürümünde test edildiği ortaya çıkan yeni özellik bu olarak değerlendiriliyor. Bunun dışında da çift uygulama desteğinin arttırılmaya ve daha fazla uygulamanın bu sisteme dahil edilmesi adına çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. Şimdilik yeni güncellemenin getirdiği özelliğin başta sosyal medya uygulamaları için destek vermesi bekleniyor. Bunun dışında desteklenen hemen her 3.parti uygulamanın sisteme dahil edilebilmesi içinde çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. Güncelleme için yayın tarihi ise açıklanmış değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir