Kategoriler
Mobil

Nokia Artık Zeiss Lens Kullanıyor

Nokia artık yeni bir lens kullanmak için ZEISS firması ile yeni bir işbirliğine girdi. Nokia yapılan bu anlaşma ile kullanıcılar için yenilikler aramaya başlamıştı.

Bu sayede kullanıcıların beğenisini çekmek için HMD Global ve ZEISS telefon piyasasında yenilikleri ve daha kaliteli görüntüler oluşturmayı hedefliyor Tabi yapılan bu anlaşma sonucu kendini yenilemiş durumda olacak.

HMD Global CEO’su Arto Nummela yapmış olduğu açıklama

 

Bu sayede telefon üzerindeki  donanım hizmetleri ekran kalitesi ve optik tasarımı da kapsayan ve tüm eko sistemi ve telefondaki görüntü kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Tüketicilerimiz için her zaman için en iyisini sunmaya devam edeceğiz kullanıcılarımızın her zaman bir akılı telefon kamerasından daha fazlasına sahip olmak istiyorlar bizde onlar için standarların üstüne çıkmayı hedefliyoruz. açıklamasını yaptılar.

Artık Nokia ve HDM Global ZEISS ile yapılan bu anlaşma sonucu artık Nokia kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaracak gibi görünüyor tabi bunu zamanla göreceğiz Sansung İPhone ve Huawei kamera konusunda çok başarılı olduklarını hepimiz biliyoruz. Nokia bu konuda gerçekten iyi şeyler yapmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir