Kategoriler
Mobil

Samsung liderlik koltuğunu bırakmadı

Samsung 2017 yılı için yapılan en iyi markalar içerisinde elde ettiği başarısını 6. kez kanıtlamış olmanın gururunu yaşıyor.

Samsung markası Asya da gerçekleştirilen yılın en iyi marka ödülünü yapılan geniş çaplı bir anket ile yine kanıtlamayı başardı. Asya da yapılan ve bin marka arasında yapılan yılın en iyi markası ödülüne büyük ara ile Samsung laik görüldü.

En iyi marka yine samsung

Saygın araştırma şirketi olan Campaign Asia-Pacific ve Nelson tarafından yapılan çalışmada 13 ülke ve 6 binden fazla tüketici ile yapılan anket çalışmasında Asya’nın 2017 yılında zirvedeki bin markasını seçti. Anket çalışması sonuçlarına göre Asya’nın 2017 yılı en iyi zirve markası Samsung seçildi.

Samsung geçtiğimiz yıl Galaxy Note 7 faciasından sonra çizdiği yol haritasında gösterdiği üstün başarı ile anketin seyrini değiştiren oldukça önemli rol oynadı. Ankete katılanların yaptığı açıklamalarda Samsung tarafından Note 7 sorunu ile çok çabuk ve akılcı bir tutum ile tüketicilerin gönlünü kazanmayı bildiğinin altını çiziyor. Aynı zamanda Samsung Güney Kore de 7 yıldır en iyi marka ödülünün de sahibi.

Samsung‘un birinciliği ardı sıra ikinciliği Apple ve üçüncülüğü Sony markaları alarak Teknolojinin önemi bir kez daha ortaya konmuş oldu. Samsung bu başarısını önümüzdeki ay çıkaracağı Note 8 ile devam ettirmeyi başarabilecek mi bunu da ilerleyen dönemlerde göreceğiz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir