Kategoriler
Mobil

Nokia 8, 16 Ağustos Tarihinde Londra’da Tanıtıma Sunulacak

Nokia, 16 Ağustos tarihinde Londra da tanıtılacak olan Nokia 8 ile birlikte orta ve giriş segmentinin sonrasında amiral gemisi seviyesinde de piyasa da kendini belli etmesi Nokia 8 meraklıları tarafından bekleniyor.

Önceden sadece birkaç özellik belirtisi ile tasarımının habercisi olarak yayınlanan görüntüler dışında ise şimdiler de yeni reklam ve tanıtımları için hazırlıklar başlangıç göstermeye başladı. HDM, bir sonraki ay Nokia markasının yeni amiral gemisinin tanıtımı birçok hazırlıkla beraber reklamlar için hazırlanıyor. Reklamların hazırlıkları ile yapılacak olan etkinlik için piyasaya sürülmesi beklenen Nokia 8 için yeni reklam fikirleri yapılacak sunumlar için hazırlık aşamalarını çoktan kaydetmiş bulunuyor.

Firma, Nokia 8’in ilk resimlerinin piyasaya sürülmesinin hemen ardından 16 Ağustos tarihinde yapılacak ilk etkinliği için medya üzerinden tüm davetlilere davetiyelerin gönderimini yapmaya başlamıştır. Yapılacak bu etkinlikte tamamıyla Nokia 8’in tanıtımının ve tüm özelliklerinin ayrıntılı bir şekilde sunumunun yapılacağı bekleniyor.

Nedir Bu Telefonun Özelliği?

Nokia 8’in kamera özelliği 13 MP Carl Zeiss optiği ile kullanılan çift kamera özelliği ile tasarlanması bekleniyor. Bunun yanı sıra 2K’lık çözünürlüklü ekran, Snapdragon 835 yapımlı işlemci, 4 ya da 6 GB RAM ve dahili hafıza birimi 64 GB’lık olacağı belirtilmiştir. Ayrıca Yeni amiral gemisinde çift sim olacağı da belirtilmiştir. Önceden piyasaya çıkan bakır ve altın rengindeki yeni serinin, kalıplaşmış çikolata gibi rengi ve görüntüsü ile beklentileri pek karşılamasa bile bunun yanında mavi ve gümüş renkleri ile de piyasaya çıkacağı biliniyor. Tanıtım etkinliğinin yapılacağı tarih kesin olarak 16 Ağustos da, Londra da ve yerel saat ayarına göre 19:30 da gerçekleşecek.

[affiliate_news id=”6815″]

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir