Kategoriler
Mobil

Nokia 3310 ‘nu çıkararak neyi planlıyor

Nokia yeni çıkarmış olduğu 3310’un biraz daha modernize edilmiş halini çıkartmayla neyi amaçlıyor eskiden çıkarmış olduğu 3310’un satış rakamlarını yakalamayı mı hedefliyor.

Kim bilir Nokia bu bir zamanlar liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan Nokia 3310 ile tekrar göz önünde olarak diğer çıkaracağı telefonlarla rekabete katılmayı hedefliyor olabilir. Hatırlarsanız bir zamanlar Symbian işletim sistemiyle hayli yoğun kullanıcı kitlesine sahip olan Nokia daha sonradan İOS ve Android işletim sistemli telefonların çıkmasıyla batma eşiğine kadar gelmişti. Israrla anlamsız bir şekilde Symbian işletim sisteminde kaldıktan bir süre sonra Windows Phone‘a gecen Nokia istediği yoğun ilgiyi yine bulamadı. Son zamanlarda çıkış yapmayı planlayan Nokia cephesi ilk defa akıllı tercih yaparak Android’li olmaya karar verdi. Şimdi ise akıllarda şu soru işareti var sizce Nokia 3310‘nu ön plana atarak tekrardan diğer telefonlarla telefon pazarında yerini almak mı istiyor.

Bu yıl çıkması beklenen hayli güçlü cihazlar var bazıları çıkarken bazılarının tarihi belli oldu. Özellikle Samsun ve İphone oldukça iddialı Samsung Galaxi S8 çıkarırken İphone 8 tam olarak netleşmedi. Nokia ise düşük segment telefondan yani 3310‘dan başlamak istemiş daha sonra piyasaya süreceği diğer telefonlar ile telefon pazarında ne kadar yer kapar belli değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir