Kategoriler
Mobil

Nokia 2 İçin İlk Görseller Ortaya Çıktı

Nokia yeni akıllı telefon modellerinde oldukça iddialı. Artık ülkemizde de satışı başlayan Android işletim sistemi kullanan Nokia modellerinin, bir bir yayınlanmasının ardından markanın açıklarını kapatmak adına her sınıf için yeni bir model üretmeye başladığı da ortaya çıktı. Yayınlanan her üç modelinde de daha çok orta sınıfa hitap eden markanın bu kez sınıfı genişleteceğini ve bir amiral gemisi modeli bir de giriş seviyesi modelini piyasaya süreceğini biliyoruz. Bu noktada markanın ilk adımının Nokia 8 akıllı telefonları olması bekleniyor. Nokia 8 akıllı telefonlarında amiral gemisi özelliklerini sunacak olan markanın, giriş segmenti içinse Nokia 2 modelini kullanacağı belirtiliyor.

Nokia 2 Modeli Kısa Süre Sonra Geliyor

Nokia 2 akıllı telefonlarının giriş seviyesi için ideal modellerden biri olacağı belirtiliyor. Yeni seri akıllı telefonların fiyat performans odaklı olacağı ve haliyle giriş seviyesine hitap edeceği belirtiliyor. Yeni akıllı telefonların bazı detayları da belli olmuş durumda. İlk olarak yeni modelin 1 GB RAM bellek modelinin kullanılacağı belirtiliyor. Bunun dışında yeni modelin Snapdragon 212 gibi giriş seviyesi bir işlemciye de yer verileceği bir başka detay. Ayrıca yeni seri akıllı telefonların ekran kısmında da çok gelişmiş çözümlerin sunulmayacağı ve HD ekranlara yer verileceği belirtiliyor.

Nokia 2

Çok üst düzey bir akıllı telefon modeli olmayacak olan Nokia 2 serisi için şimdilerde ise sürekli yeni görsel paylaşımları yapılıyor. Son olarak yeni modellerin prototip serilerine olduğu iddia edilen görseller paylaşıldı. Bu görsellerle beraber markanın beklenildiği gibi bir model sunacağı da bir nevi netlik kazanmış oldu. Tanıtıma kadar daha birçok detayın belli olması beklenirken şu an için bilgilerin sınırlı olduğunu da hatırlatalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir