Kategoriler
Mobil

Motorola Moto XT 1799-2 Piyasalara Çıkmamaya Hazırlanıyor

Lenova Motorola markasını aldıktan sonra kendini güçlendirme ve geliştirme yolunda ilerlemeye devam ediyor. Çin merkezli şirket Lenova’da yakalayamadığı başarıyı artık Motorola da yakalamış ve satışların hızla arttığı görünüyor.

Görünüşe göre teknoloji devi akıllı telefon pazarında yer edinmek istiyor. Gelen bilgilere göre Motorola akıllı telefon Çin’in sertifika kurumu TENAA tarafından bir onay kodu aldı. Moto XT1799-2 modeliyle piyasalara çıkmaya hazırlanan telefonunda özellikleri netlik kazandı.

Moto XT 1799-2 Öne çıkan özellikleri

Moto XT 1799-2 kod numarasına sahip olan cihaz, 5.2 inçlik Full HD ekran ile geleceği açıklandı. Cihaz iki farklı seçenek ile kullanıcılara sunulmak üzere 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı  4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile geliyor.

Ayrıca cihaz 1.5 gHz çift çekirdekli bir işlemciye sahip yonga seti ile geleceği açıklandı. Moto XT1799-2 modelinin kamera özellikleri ise o kadar da yüksek olamasa da ön ve arka tarafında 8Mega Piksel kameralar bulunuyor. 150 × 73.5 × 8.2 mm boyutlara sahip olan cihaz, 157 gram ağırlığa sahip çıkacak olan cihazın bataryası ise  2.810 mAh pil içeriyor.

Kullanıcılara daha yakın ve satışlarını yükseltmek için ise üç farklı renk seçeneği ile geliyor bunlar Siyah, Gümüş ve Pembe renk seçenekleri olarak piyasalara  çıkacak. Bizi takip etmeye devam edin

THN – Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir