Kategoriler
Teknoloji

Teknoloji tasarım örnekleri

Teknoloji tasarım örnekleri görebilmeniz için bir çok alanda yapılmış basit icatları hayatı kolaylaştıran yenilikleri ve amatörler tarafından yapılmış icatları görebilmeniz için derleme hazırladık. Sizde basit icat yapma peşindeyseniz burada görünen teknoloji tasarım örneklerinden ilham alarak bir şeyler yapabilirsiniz.

Teknoloji tasarım kuru bank

Kolay görünen ama bir o kadar zekice düşünülmüş bir bak dikkatimizi çekiyor. Bu bank yağmur yağdığında istenildiği zaman ıslak kısmı yanındaki kol sayesinde kuru olan kısmı üst tarafa getirilerek oturmanıza imkan sağlıyor. Böylelikle sevgilisiyle romantik bir an geçirmek isteyenler için yada nefis toprak kokusunu oturarak keyfini çıkarmak isteyenler için harika bir icat olarak listemizde yer alıyor.

 

Teknoloji tasarım klavye önlemi

Genelde bilgisayar başında çok vakit geçirenler sık sık atıştırır yada kahve veya çay ile meşgul oluyorlar buda kaza ile yapılan yanlış bir hareket klavyeyi bozabiliyor. Bu tip kazaların önüne geçilmesi için düşünülmüş harika bir icat.

Teknoloji tasarım saati net görün

Duvar saatinde akrep ve yelkovanın üzerine yerleştirilmiş büyüteç sayesinde duvar saatini uzakta bile daha net görmenizi sağlamış. Basit ama işe yaramadığını söyleyemeyiz.

Teknoloji tasarım titiz soyacak

Bu sebze soyacağı sayesinde soyulan kabuklar etrafa dağılmayacak çünkü bu sebze soyacağı kendi etrafında kabukları hapsediyor. Genellikle titiz hanımlar için ilgi çekici hale gelen bu soyacak tasarım konusunda iyi iş çıkarmış gibi.

Teknoloji tasarım 3’lü priz

Bu icat teknoloji tasarım konusunu ileriye taşıyacak muhteşem bir buluş her ne kadar basit bir icat olarak görünse de bir çok kişinin hatta bütün evlerin içine girebilecek tasarım olmuş ve 3’lü priz olayına kökten çözüm bulmuş.

Yeni tasarım ile ilgili basit icatlar eklenecektir sizde kendi tasarımızı yayınlamak istiyorsanız üye olmanız yeterli.

“Teknoloji tasarım örnekleri” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir