Kategoriler
Mobil

Moto Z2 Temmuz’da Çıkıyor

Motorola’nın merakla beklenen yeni amiral gemisi olan Moto Z2 Çin’deki resmi olarak Moto web sitesinde açılandı. Cihazın çıkacağı tarih ise 25 Temmuz olarak açıklandı.

Moto Z2 akıllı Telefon diğer çıkarmış oldukları Moto Z2 Play ile aynı benzerliğe sahip, sadece aralarındaki fark Moto Z2 ve Z2 Play’deki tek arka kamera yeni çıkarmış olduğu cihaz ise arkada bir çift kamera yer almakta Moto Z2, 1440 x 2560 (QHD) çözünürlüğe sahip 5.5 inç AMOLED ekrana ile geleceği açıklandı.

2 farklı model ile geliyor

Moto Z2 Qualcomm’un Snapdragon 835 yonga seti ile geleceği Bu yonga seti, octa-core cpu ve Adreno 540 GPU ile gelecek Moto Z2 iki farklı seçenek ile kullanıcılara sunulacak. Bunlar ise 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı diğeri ise 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile kullanıcılara sunulacak.

Arka tarafta bulunan kamera 5MP ve 12MP’lik iki sensöre ile geliyor. Cihazın ön tarafında ise 5MP ön kamera yer alacak. Motorola’nın kendi web sitesinden yapmış olduğu görüntülerde Moto Z2 fotoğrafını çevreleyen ve Bunlar arasında  True Zoom Kamera modu ile kullanıcılara sunulacak olan bu cihaz 25 Temmuz da piyasalarda olması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir