Kategoriler
Sosyal

Nike Instagram’da Satışa Başladı

Nike sanal ağlara Amazon’dan sonra artık gözünü Instagram’a dikti Instagram’ın ticari gücünü görmezden gelemeyen Nike markanın hedefi, tüm gününü sosyal medyada geçiren gençleri hedefliyor.

Dünyaca ünlü spor markası olan Nike, yalnızca Amazon‘da değil, Instagram’da da spor ayakkabıları satmaya hazırlanıyor.

Hedefi gençler

Nike’ın artık taklit ürünlerin dağıtımıyla savaşmak için Amazon’da sınırlı sayıda ürünlerin satışını yapıyorlar. Ancak Instagram Nike ürünlerini resmi olarak Instagram’da satışa sundu Nike günün büyük bir bölümünü sosyal medya üzerinde harcayan gençleri ve potansiyel müşterileri kendine çekmeyi hedeflemeyi planlıyor.

newbahis

Instagram’ın fotoğraf paylaşımının ötesinde genişleme planları hakkındaki bilgilere dayanarak Nike, uygulamanın alışveriş etiketlerini 2016’da başlatabilecek şirketlerin listesine katılmış olabilir.

Bir marka tarafından gönderilen resmin bu özelliğin (shopping tag – alışveriş etiketleri özelliğinin) avantajından yararlanabilecek bir reklama dokunduğunuzda, etiketler, reklamdaki öğelerin açıklamalarını ve fiyatlarını gösteriyor.

Bazı etiketler, satın alma işlemini tamamlamak için doğrudan şirketin web sitesine veya uygulamasına gönderilebilir. Eğer durum böyleyse Nike’ın Feed’i üzerinde alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız, bu durumda masraftan kaçınmak isteyenler Kredi Kartlarını mümkün oldukça erişemeyecek yerlere koymalarında fayda var. Zira kendinizi tutamayıp harcama yapmaktan kaçamayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir