Kategoriler
Mobil

Moto M2 kendinden emin bir şekilde geliyor

Motorola’nın yeni modeli olarak çıkması beklenilen Moto M2 rakiplerine nazaran fiyat ve performans olarak oldukça iddialı gözüküyor. İşte, Motorola M2 ile gelen yeni özellikler.

Üst segment kullanıcıya hitap etmesi beklenilen yeni amiral gemisi Moto M2 modeli üstün özellikleri ve fiyat performans konusunda rakiplerine fark atacak gibi. Motorola tarafından uzun zamandır şekillendiren telefonun telefon sektöründe iyi bir pazar payı yakalamak istiyor.

Motorola Moto M2 özellikleri

Moto M2 en çok tercih edilen Qualcomm’un işlemcisini kullanmak yerine, rakiplerine nazaran fiyat konusunda düşük tutmak için aynı şekilde güçlü bir işlemciyle rakiplerini ezmek istiyor. Edinilen bilgiye göre Çin’de bulunan MediaTek ile anlaşma yapabileceği gelen bilgiler arasında. Fiyat olarak   Qualcomm’un altına bir rakama sahip olsada güçlü bir işlemciye sahip.

Farklı kullanıcıları bünyesine çekmek isteyen Motorola iki farklı model ile kullanıcıların karşına çıkmayı hedefliyor. Moto M modelinde 4 GB RAM bulunan telefona 32 GB depolama alanı yerleştirilirken diğer versiyona ise 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı yer alıyor. Diğer yandan 5.5 inç Full HD çözünürlükte ekran olacağı yönünde bilgiler yer alıyor.

Moto M2 ilk satışa Ekim ayından itibaren aysa ülkesi olan Çin pazarından başlayarak daha sonradan diğer ülkeler için satılması yer alacak. Telefon için şimdilik fiyat konusunda bir bilgi aktarılmadı gelen bilgiler doğrultusunda buradan sizlere çıkış tarihini ve fiyatı konusunda bilgiler aktaracağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir