Kategoriler
Mobil

Moto X4 görseli yayınlandı

Çıkması merakla beklenen telefonlardan biri olan Moto X4 modeline ait yeni görsel yayınlandı. Sızdırılan görselle birlikte cihazın bazı özellikleri’de belli oldu.

Telefon pazarında iddialı adımlar atan MotorolaMoto X4 modeli için yaptığı çalışmalar gün yüzüne çıkmaya başladı. Moto X4’e ait olduğu iddia edilen görellerle birlikte özelliklerine baktığımızda pekte fena bir telefon olmadığını görüyoruz.

İşte, Moto X4 için ilk görsel

Orta sınıf olarak piyasaya çıkmaya hazırlanan telefon serisi ilk olarak 2015 yılın’da başlamıştı. İlk modeli olan Moto X gibi alüminyum bir çerçeveye sahip olacak. Her ne kadar orta Segment bir telefon olarak çıkması düşünülse’de telefonun fiyatı tahmin edildiğinden pahalı olacak. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelecek telefonun,  2.2GHz‘de çalışan sekiz çekirdekli olması ön görülüyor. Gücünü  QualcommSnapdragon alan telefon FullHD bir ekrana sahip olacak.

Depolama alanı konusunda cömert davranan Motorola, bu hafızanın yetmeyeceği düşüncesiyle ek olarak microSD kart desteği eklemiş. Artık telefonların vazgeçilmez haline gelen suya dayanıklılık konusunda ise IP68 sertifikasına sahip olarak yaklaşık 30 dakika boyunca 1,5 metre derinlikte bekletilebilir duruma getirilmiş. Son çıkan üst Segment telefonlarda çift arka kamera özelliği ile gelecek olan telefonun 12 megapiksel çift arka kameraya sahipken ön kamera ise 8 megapiksel olarak monte edilmiş. Ayrıca cihazın parmak izi tarayıcısı ise ön panele yerleştirilerek konumlandırılmış.

Moto X4 hakkında söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar telefonun fiyatı konusunda net bir açıklama gelmedi.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir