Kategoriler
Mobil

Microsoft Yeni Bir Telefon Çıkarmaya Hazırlanıyor

Windows 10 Mobile’a yönelik çalışmalarından dolayı bir süredir kendini yavaşlatan, Microsoft artık  Android ve iOS’a meudanı bırakmış durumda fakat yapılan açıklamada firmanın tekrar piyasalara döneceğine dair söylentiler karşımıza çıkıyordu.

Yeni gelen haber kaynaklarına göre  Windows 10 Mobile kullanan bir cihazın geliştirilmekte olduklarına dair yeni gelişmeler ve haberler ortaya çıkmaya başladı. Microsoft‘u yakından izleyen Brad Sams yapmış olduğu açıklamada mobil benzeri bir prototipin Microsoft’un kurumsal ofisinde ortaya çıktığının açıklaması yaptı.

Henüz net bir karar yok

Cihazın özellikleri ve tasarımı hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken Sams’ın açıklamasına göre akıllı telefon mu yoksa tablet mi olduğu bilinmiyor ifadesini kullandı.

Diğer bir İlginç olay ise telefonun Microsoft’un Surface bölümü değilde Alex Kipman’ın başındaki bir takım tarafından geliştirilmiş olması  Kipman’ın Microsoft HoloLens‘ten sorumlu olduğunu bu yüzden yeni cihaz AR veya VR’a yoğunlaşan bir telefon da olmuş olabilir.

Cihazın henüz şuan ki aşamasında ne olduğuna dair henüz net bir şey olmadığı için Microsoft, bu cihazı piyasanın üst segmentine yerleştirmeyi düşünüyor. Muhtemelen bu cihazın bilgileri hakkında  2018’den önce bir açıklama yapılmayacakmış gibi görünüyor. Bu yüzden çıkacak olan haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir