Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8’in yeni görüntüleri ortaya çıktı

Galaxy Note 8, Note 7’nin yeni modelinin çıkmasının ardından yoğun bir şekilde üzerinde çalışılıyor. Galaxy Note 8 tasarımı ile alakalı yeni görüntüler’de ortaya çıkmaya başladı.

Galaxy Note 8 hakkında yeni haberler duyurulurken aynı zamanda iddia edilen görüntüler sızdırılmaya devam ediyor.

Galaxy Note 8 tasarımı çıktı

Eylül ayından itibaren Berlin‘de düzenlenecek olan IFA 2017 fuarında kullanıcılarıyla tanışmayı bekleyen Note 8 son zamanların en iddialı özellikleriyle geliyor.

Bugün itibariyle gösterime sunulan Note 8 kılıfları ile birlikte kendini’de göstermiş oldu. Durum böyle olunca telefona ait tasarım konusundaki görüntülerde şekillenmeye başladı.

Artık son çıkan telefonlar arasında vazgeçilmez hale gelen çift arka kamera ile gelecek olan Samsung, tamamen kontrolü ele ala bilmek vasıtasıyla kaliteli bir deneyim sunuyor. Galaxy S8’de kullanmı olduğu Infinity Display özelliğini bu telefonda kullanmak istemiyor.

Telefona ait görsele baktığımızda mevcut standart olarak bulunan Home tuşu telefonun arka kısmına parmak izi tarayıcısı ile aynı yere entergre edildiğini gözlemlemekteyiz.

Daha önceden edilinen bilgiye göre parmak izi sensörü ön panele yerleştirilmesi ön görülüyordu ancak tasarıma baktığımızda bunun tam aksinin olduğunu görüyoruz.

Naver‘ın yayınlamış olduğu rapor, parmak izi tarayıcısına yönelik çeşitli kısıtlamalar olduğu görüşünde. Rapora göre ve tasarıma göre parmak izi okuyucusu cihazın arka yüzüne yerleştirilme olasılığı yüksek.

3.5 mm’lik jak girişine sahip ve USB Type C modülle desteklenen telefon oldukça iddialı bir şekilde geldiği görülmektedir.

Snapdragon 836 işlemci ile ABD pazarında yer alırken, Avrupa’da ise Exynos 8895 işlemcisi kullanılacağı tahmin edilmektedir.  Cihaz hakkında söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar yeni bilgiler geldikçe sitemizde yayınlayacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir