Kategoriler
Mobil

Meizu M6’dan hayal kırıklığı

Uzun zamandır çıkması beklenilen ve sürekli takibinde olduğumuz Meizu M6 için yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Tam anlamıyla Hayal kırıklığı yaşatan Meizu M6 modeli özellikleri ortaya çıktı.

Meizu M6 note‘un çıkmasını ardından hiç hız kesmeden devam ediyor. Şimdi çıkarmaya hazırlandığı cihaz ise bir önceki cihaza nazaran çok düşük görüyor. Cpu-Z uygulaması çalışırken çekilen fotoğrafları ortaya çıktı Meizu M6 akıllı telefonun özellikleri ise 720P çözünürlükte 5.2 inç bir ekran ile çıkacağı söyleniyor.

Meizu M6 özellikleri

Meizu çıkarmaya hazırlandığı cihaz ise çözünürlük bakımından son derece düşük ve gerçekten bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Cihazın diğer özellikleri ise Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, sekiz Cortex-A53 çekirdeği ile çıkacağı açıklandı.

Bellek özelliklerine göre  3GB  ve 25 GB kullanılabilir alan bırakan 32GB dahili depolama alanına sahip bu özellik sayesinde biraz kendini kurtarmış görünüyor.  Bir önceki cihazında ise  Meizu M6 Note’un 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına diğer cihazını çıkarmıştı.

Ancak görüntülerde Meizu M6’nın sadece bir alt versiyonu olduğu görünüyor bu da çıkacak olan cihazın biraz daha orta seğmente hitap edeceği görülüyor. Tabi bu gelen bilgiler tam olarak net değil daha sonra gelecek olan haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir