Kategoriler
Mobil

LG V30’un Ses Konusundaki Yeni Özelliği

Akıllı telefon üretiminde iddialı şirket, Telefon pazarında yer etmek için çeşitli yollara başvuruyor. LG yaklaşmakta olan akıllı telefonu olan V30’un daha önce hiç bir cihazda olmayan bir özellik ile gelmeye hazırlanıyor.

Bu özelik ise ses konusunda olacağı gelen bilgiler konusunda LG şirketinin bu gün yapmış olduğu açıklamada LG V30’un gelecek özelliğinin ayrı bir seçenek ile geleceği ve bu özellik ise 32-bit Gelişmiş Hi-Fi Quad DAC’a özelliği olacağı açıklandı.  Hi-Fi Quad DAC’nin sunmuş olduğu özellik ise dijital filtreler  ses ön ayarları bulunuyor.

Kulaklık olmadan daha iyi bir ses

Bu özellikle birlikte LG V30 kullanıcıların artık pahalı kulaklık kullanmalarına gerek kalmadan daha net ve daha güzel ses kalitesini yaşayabilecekler ayrıca LG, bozulma oranını distortion rate yani  yüzde 0,0002’ye bu oranı düşürmeyi başardıklarını söyledi.

LG V30, yüksek kalitede çözünürlüğe ve ses yayınını kolaylaştıran bir teknoloji ile geliyor. Ayrıca cihaz HD Audio Recorder ses alıcısı ve mikrofon olarak da kullanıcılar kullanabilecek. şirketten son olarak gelen bilgiye göre  B & O PLAY’in V30’daki en ince ses ayrıntısını bile kayıt etme özelliğine sahip olarak gelecek. Kullanıcılar için güzel bir haber daha LG V30 B & O PLAY kulaklık seti ile geleceği açıklandı. Bizi takip etmeye devam edin

THN – Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir