Kategoriler
Mobil

LG V30’un 31 Ağustos’taki Tanıtımına Davetiyeler Gönderildi

LG V30, Güney Kore merkezli şirket 2017 amiral gemisi ilk akıllı telefonu olacağı açıkladı. Zira bugüne kadar ortaya çıkan söylentilere göre LG V30, LG G6’da çok daha üstün teknik özelliklere sahip olacağı söylenmekte.

LG V30‘un resmi duyuru tarihi, Güney Koreli şirket Temmuz ayında açıklanmıştı. 31 Ağustos olarak açıklanan LG V30’un tanıtımı için düzenlenecek etkinliğin davetiyeleri de yavaş yavaş göndermeye başladı.

LG V30 kamera özellikleri ile öne çıkıyor

LG’nin basın mensuplarına göndermeye başladığı LG V30’un davetiye görüntüsü, etkinliğin tarih ve saatinin yanı sıra telefonun genel özellikleri de açıkça bahsediyor. Bu noktada 31 Ağustos tarihinde LG V30’un tanıtılması artık haftalar kaldı. Ayrıca, akıllı telefonun kamera özelliklerinin çok yüksek olduğu ve pazarlama için çıkış noktası olacağı belirtiliyor.

LG V30 şimdiye kadar birçok sızıntı ve söylenti ve haberlerle karşı karşıya kalmıştı şimdi ise artık cihazın tüm özellikleri belli oldu.

LG V30 akıllı telefonun Snapdragon 835 yonga seti desteklenmesi ve çift tarafı kavisli Quad HD + 6.0 inç büyüklüğünde FullVision Plastik OLED ekranın ile gelmesi bekleniyor. LG V30’un bellek özellikleri henüz kesinleşmedi ancak gelen bilgilere göre 4GB ve 6GB RAM’le gelen iki farklı versiyonla  piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

LG V30 ayrıca, LG G6’dan farklı olarak sınırlı bir kaç pazar yerine global tüm pazarlarda kablosuz şarj özelliği ile birlikte satışa çıkacak.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir