Kategoriler
Mobil

Nokia 9 heyecanı başladı

Geçtiğimiz günlerde Nokia 8 ile karşımıza çıkan HMD Global şimdi ise çerçevesiz tasarım özelliği Nokia 9 ile karşımıza çıkıyor.

Nokia 9 çerçevesiz tasarımı ile kullanıcıları şimdiden meraklandırmaya yetiyor. Nokia 9 ile ilgili ilk görseller ortaya çıkmaya başladı.

HMD Global Nokia 8 ile markanın geri dönüşünün sinyallerini vermişti. Üst seviye bir model olmasına rağmen bu hızlı geri dönüşün devam edeceği sinyallerini şimdi de çerçevesiz tasarımı harikası Nokia 9 ile de devam ettirmek istiyor. Bunun için HMD hazırlıklara başlamış bile..

Nokia 9 göz alıcı tasarımı benzersiz olacak

Nokia 8 ile güzel bir ivme yakalayarak yola devam edecek olan HMD Global Nokia 8 modeli ile Nokia 9 arasındaki fark günümüz moda teknolojisi olan çerçevesiz bir tasarım ile karşımıza çıkaracak olması gibi gözükmekte.

 

Nokia 8 ile ilgili yapılan bir lansman da görüşleri belirten HMD Global yetkilileri Nokia 8’in daha geleneksel hatlara sahip olduğunu ve 5.3 inç’lik bir ekrana sahip olduğunu ancak kullanıcıların tüm isteklerine yanıt verebilecek daha geniş ekranlı bir model oluşturmanın sinyallerini vermişti.

Bu açıklamaların hemen arkasından HMD Global söylediğinin arkasında durdu dedirtecek şekilde  yeni Nokia 9 görselleri ortaya çıktı. Görsellerde Nokia 9’un sözü edildiği gibi daha büyük ekranlı model tasarımı dikkat çekti. Görsellerden anlaşılacağı üzere parmak izi okuma muhtemelen ön kısımda tercih edilmeyecek. İris tarayıcı özelliği yeni modelin vazgeçilmezi gibi gözükmekte. Yeni modeli Nokia 9’un Snapdragon 835 işlemciye sahip olacağı 6 veya 8 GB RAM ile depolama alanının 128 GB olacağı muhtemel. Yine modelde çift kamera kullanıldığını görmekteyiz.

Nokia 9 için çok kısıtlı bilgiler ışığında fazla ayrıntılara giremiyoruz. Ancak model ile ilgili bir çok sızıntı haber düşecektir. Gelişen bilgiler doğrultusunda bizler de paylaşmaya devam edeceğiz.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir