Kategoriler
Mobil

Lamborghini Alpha One akıllı telefon

Lamborghini Alpha One akıllı telefon. Bu isimi belkide bir çoğunuz yeni duydunuz. Piyasada pek rastlanacak bir marka ismi değil. Lamborghini denildiğinde ise akıla ilk gelen otomobildir.

Fakat İtalyan üreticisi olan Lamborghini Alpha One oldukça gösterişli ve pahalı bir telefon. Android işletim sistemine sahip olan cihaz tamamen deri kaplı ve oldukça uçuk fiyatlara satılmakta. Lüks düşkünleri için özel tasarlanan bu akıllı cihaz karşılığında sizi ne verebilir. Dünyada belirli bölgelerde satılan ve 2450 dolar olan cihazın tamamen İtalyan el işlemesi ile deriden yapılması özel bir telefon olduğunu bize gösteriyor. Ayrıca cihaz ile birlikte size sunulan yine tamamen deriden yapılmış telefon kılıfıda kutudan çıkan bir başka aksesuarı. Bu kadar pahalı cihazın teknik özellikleri nasıl birlikte inceleyelim..

Lamborghini Alpha One teknik özellikleri

Lamborghini Alpha One her şeyden önce Android Nougat işletim sistemli bir cihaz. 5.5 inç’li ekran boyutlarına sahip cihaz 2560×1440 çözünürlükte WQHD ekrana sahip. Snapdragon 820 işlemcisi ile 4 GB RAM’i 128 GB’a kadar yükseltilme seçeneğini sunuyor. 64 GB dahili depolama alanı yanı sıra akıllı cihazın 20 MP arka kamerası ile 8 MP ön kamerası bulunmaktadır. 3250 mAh batarya gücü, parmak okuyucu desteğinin yanı sıra çift sim kart girişi bulunuyor.

Bu özelliklerde ve bu fiyattaki akıllı telefon şuan için İngiltere ile Birleşik Arap Emirliklerinde çevrimiçi satışa sunulmuş durumda. Ürün ismi, özellikleri ve fiyatı ile adeta ben lüksüm ve lüks ve gösterişi sevenler için varım diyor. 2450 dolar gibi etiket görmesi hadi canım dedirtiyor. Çünkü fiyat ve özellik karşılaştırması yaptığınızda piyasada çok daha uygun fiyata bu cihazın muadillerini bulmanız oldukça mümkün. Tabi burada fiyat benim için önemli değil gösterişli olsun diyorsanız ona da saygı duyarız. Karar tabi ki de sizin.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir