Kategoriler
Mobil

İşte iPhone 8 Rakibi Huawei Mate 10!

Çinli akıllı telefon üreticileri genel olarak, akıllı telefon pazarını ele geçirmeye başladı. İlk başlarda fiyat performans odaklı yeni seri akıllı telefonlarla yaygınlaşmaya başlayan Çin markaları, şimdi ise yüksek performanslı modellerle dikkat çekiyor. Bu noktada en büyük atılımları yapan markaların başında Huawei geliyor. Apple ve hatta yavaş yavaş Samsung ile yarışmaya başlayan markanın, yeni akıllı telefonlarında da sürekli çıta biraz daha yükseliyor. Markanın bu noktada zirve modellerinden birisinin ise Huawei Mate 10 olacağı düşünülüyor. Öyle ki bu akıllı telefon modeliyle beraber Huawei, iPhone 8 akıllı telefonlarına meydan okudu. Merakla takip edilen bu model içinse dün, markadan resmi bir paylaşım geldi.

Huawei Mate 10 Görselleri Ortaya Çıktı

Çift kameraları akıllı telefon ailesini gösteren bir görsel yayınlayan Huawei, bu görselleri içerisinde Huawei Mate 10 modeline de yer verdi. Gelişi böylelikle kesinlik kazanan yeni akıllı telefon modelinin, kamerası da ayrıca dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Daha önce konuşulduğu gibi dikey kameralara yer verdiği anlaşılan Huawei Mate 10, siyah bir kamuflajla beraber sunuluyor.

Huawei Mate 10

Yani yeni akıllı telefonların resmi görsellerde görüldüğünü söylesek bile, tasarımın ortaya çıkmaması adına marka özel bir kaplama kullanmış. Görsellerde de bu kaplamalara yer verilmiş durumda. Bunun yanında tasarımın ortaya çıkacağı ve modelin resmiyet kazanacağı tarihin ise 16 Ekim olduğu tüm paylaşımda en öne çıkan bilgi oldu. Tasarımını göremesek bile kameralara vurgu yapılması yeni akıllı telefonların iPhone 8 modeline karşı iddialı olacağının da ilk sinyallerini vermesini sağladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir