Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Samsung Gear Sport Kesinlik Kazandı

Akıllı saat teknolojisinde Apple’ın yerini kaybetmesinin ardından, bu alanda ürün sunan firmalar bir bir yeni akıllı saatlerini tanıtmaya başladı. Xiaomi akıllı saatleri ve Fitbit akıllı saatlerinden sonra şimdi ise bu alanda Samsung’un atılımlar yaptığını görüyoruz. Note 8 akıllı telefonlarının beraberinde gelen Gear Fit Pro 2 akıllı saatlerinden sonra, markanın bu alanda bir atılım daha yapacağı ortaya çıktı. Atılımı ise Samsung, Gear Sport akıllı telefonlarıyla yapacak. Çok daha başarılı bir akıllı telefon serisi olacak olan Samsung Gear Sport modeli için detaylarda sweet bonanza bugün paylaşılan görsellerden sonra geldi.

Samsung Gear Sport Akıllı Saat Sıralamasını Değiştirebilir

Söz ettiğimiz gibi Apple lider olduğu akıllı saat alanında, 3 sıraya yerleşti. Hal böyle olunca Samsung’un yeni akıllı saati Samsung Gear Sport daha da önemli hale geldi. Belki de Samsung’un zirveye oturmasını sağlayacak akıllı saatlerin detaylarında da bunu karşılayacak özellikler olduğunu düşünüyoruz.
superbetin
Samsung Gear Sport
canlı casino
Samsung’un resmi sitesinde yer alan ve Samsung akıllı saatlerinin ilanı olduğu gösterilen Samsung Gear Sport akıllı saatlerinin, LTE desteğiyle işe başlayacağı belirtiliyor. Akıllı telefonlardan bağımsız kullanılmasını sağlayacak LTE desteği, beraberinde ekstra suya dayanıklılık getirecek. 5 ATM basınca kadar dayanıklı olacak saat, eski modele göre daha başarılı bir saat olmasının yanı sıra, daha da dayanıklı olacak.
superbetin giriş

Dikkat çeken ve adından da anlaşılacağı gibi spor aktivitelerini en iyi şekilde yönetilmesini sağlayacak olan Samsung Gear Sport, muhtemelen bir-iki hafta içerisinde tanıtılacak. Saatin site üzerinden listelenmesi de bu durumu net bir şekilde kanıtlamakta. Fiyatı ve geri kalan bilgileri bu tanıtımda öğreneceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir