Kategoriler
İnternet

Google doğum günümü kutladı!

Google kişiye özel doğum günü için hazırlamış olduğu yeni Doodle, insanları bir yandan mutlu ederken bir yandan da şaşırtıyor.

Doğum gününüzü tahmin eden google size özel bir google logosuyla karşınıza çıkarsa şaşırmayın şayet Google’ın yeni uygulamış olduğu hizmet sayesinde Sizin doğum gününüzü kutlayabilir. Ancak Google’ın doğum gününüzü kutlaması için mevcut Google hesabınızdan giriş yapmış olmanız gerekmektedir aksi  halde Google ne zaman doğduğunuz bilmeyecek ve doğum gününüzü kutlamayacaktır.

Doğum günün kutlu olsun kişisel

Google’da aşağıda ki gibi görsel görmüşseniz o gün sizin doğum gününüz olabilir. Görsele tıkladığınızda ilk önce üzerindeki mumlar dalgalanmaya başlıyor ikinci tıklamanızda sizin doğum gününüzle ilgili o tarihte neler olduğuna dair siteleri listeliyor.

Google bugün benim doğum günümü kutlamış ve bize özel logo hazırlamış. Tabiki kişisel olarak algılamamak lazım ama şık bir jest olmuş diyebilirim. Bu ince hareketi için Google’a teşekkür etmek istiyorum. 29 eylül tarihiyle ilgili aramaları da yapabilmeniz için Google’ın hazırlamış olduğu Doodle logosuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Son olarak Google doğum günü servisini tam anlamıyla kullanmak için Gerçek doğum tarihini girmeniz ve Google hesabınızın açık olması gerekiyor.

[affiliate_news id=”10975″]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir