Kategoriler
Mobil Teknoloji

iPhone X 24 Kasım’da Vodafone’da satışa çıkacak

Vodafone Türkiye 24 Kasım‘da iphone X modelini satışa çıkarıyor. Vodafone kullanıcıları ise 17 Kasım’dan itibaren ön sipariş verebilecekler. Ayrıca Vodafone’a eski telefonunu getirene 3840 TL’ye kadar indirim imkanı sağlayacak.

İphone X satışlarının yavaş yavaş başlıyor. Vodafone’un 24 Kasım’da başlayacağı satışlar için bir kaç kampanyası olacak. İphone X satın alacak müşteriler Vodafone Pass’li Red tarifeleriyle  Youtube, Instagram, Facebook, Whatsapp, Spotify gibi sosyal medya hesaplarını internet kotalarını yemeden kullanabilecekler. Ayrıca İphone X modeli yanında İphone 8 ve İphone 8 Plus modelleri de satışa çıkacak.

Son zamanların en dikkat çeken telefonu olan iphone X‘in  tamamı camdan oluşuyor. Aynı zamanda paslanmaz çelik gövdeye sahip. 5.8 inçlik Super Retina ekran ile A11 Bionic çip bulunuyor. Bunun dışında 3D arttırılmış gerçeklik ile oyun sevenler için muhteşem bir özellik sunuyor. Fiyatı bakımından son zamanlarda eleştiri alan İphone X modelinin Türkiye’de ne kadar satacağını herkes merak ediyor. Yaklaşık 5 bin TL leri bulan satış fiyatı ile gündemde uzun süre yer almıştı. Biz de şimdiden satış adetlerini merak etmiyor değiliz. : )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir