Kategoriler
İnceleme Oyun

Horizon The Frozen Wilds oyun incelemesi

Yılın en iyi oyunlarından biri olan Horizon: Zero Dawn‘dan sonra merakla beklenen  Horizon: The Frozen Wilds oyunu hakkında sizi bilgilendireceğiz.  Horizon şahane bir kar temasında bizi karşılıyordu. Ek pakette’de aynı şekilde alan karla kaplı. Bu da oyunun dinamiklerinden bir tanesi olsa gerek. Horizon’un soğuk ve karlı havası altında arada güneş ışınları size hoş geldin dedirtebiliyor gerçekten.

Horizon: The Frozen Wilds oyununda fotoğraf çekerken doğal güzelliğe kapılıp gidiyorsunuz. Siz de oyunda bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Hatta fotoğrafları bilgisayarınızın arka planında kullanabilirsiniz. Çok güzel duruyor. Oyunun ek paketi olan The Frozen Wilds, ekstra büyük yenilikler içermiyor. Ancak yine de robot, zırh ve silah açısından yenilemeler var. Ayrıca oyuna eklenen yeni bir birim daha var. Bu birimin adı ise Bluegem. Oyunda yer alan özel içeriklerin bazılarına para ile ulaşabilmeniz mümkün.

 

Oyuna yeni yetenekler eklendiği gibi, seviye sınırı da yükselmiş durumda. Yeni gelen silahlar ise oyuna değişik bir hava katıyor. Rakipler açısından ele alacak olursak, bu konuda biraz zorlanabiliriz. Çünkü bir sürü ile karşılaştığınızda zorlandığınızı hissedeceksiniz. Bu da oyunun en güzel yönlerinden biri aslında. Oyuna her yönden hükmetmek ne kadar doğru olurdu size kalmış. Ek pakette bir başka özelliklerden biri ise Banuk denilen yeni bir kabile. Burada kabile halkı ile tanışacaksınız. Başlarına gelen her olaydan haberdar olacak ve kabileler arasında neler olup bittiğini öğreneceksiniz.

Ana oyunda olduğu gibi bu ek pakette de bir çok lanetli bölge, gizlenmiş ses kayıtları, yeni av görevleri, ve haritaları açabileceğiniz bir robot yer alıyor. Tabi bu robotu kullanabilmek için oyuna girdiğinizde size verilen görevi tamamlamanız gerek. Açıkça söylemek gerekirse The Frozen Wilds  ek özelliklerin getirildiği, diğer oyunların bundan ilham alarak ilerlemesi gerektiğini hatırlatan bir genişleme paketi diyebiliriz. Oyunu oynamayan kişiler var ise öncelikle ana oyundan başlamalarını daha sonra ek paketlere yönelmelerini tavsiye ediyoruz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir