Kategoriler
Mobil

IPhone Animasyonları Nasıl Kapatılır?

IPhone kullanıcılarını animasyonları kapatmak istediklerin dolayı, IPhone animasyonları nasıl ve ne şekilde kapatılır sorusunu sorabilmekte. Bu sorunun yanıtını yazımızın devamında siz değerleri okuyucularımız için paylaştık.

IPhone Animasyon Kapatma?

IPhone kullanan kişilerin animasyonları kapatmaları için verilmiş olan IPhone animasyonları nasıl kapatılır sorusu cevabının üzerinden hareket etmenizde mümkündür. Animasyonları kapatma işlemi için atmanız gereken adımları sırasıyla takip ederek animasyonları kolaylıkla kapatmış olacaksınız.

Animasyonları Kapatmak Adımları Nasıldır?

  • Öncelikli olarak girmeniz gereken yer ayarlar sayfası olmakta. Uygulama sayfasından direkt olarak ayarlara tıklayabilmeniz mümkündür.
  • İkinci adım ise genel bölüm sayfasına giriş yapmanız gerekmekte. Ayarlar sayfasına tıkladıktan sonra genel sayfasının ekranınıza çıktığını görmüş olacaksınız.
  • Erişilebilirlik kısmına tıklayınız. Bu bölümde direkt olarak verilmiş olan hareketi azalt seçeneği karşınıza çıkmış olur.
  • Butona tıklamak suretiyle o alanın aktif hale gelmesini sağlayınız.
  • Hareketi azalt seçeneğini aktif hale getirmeniz durumunda ise animasyonların kapatılmasını sağlamış olacaksınız.

IPhone animasyonları kapatmak istiyorum diyen bir kişi başka hiç bir yöntem kullanmadan direkt olarak yukarıda vermiş olduğumuz adımları takip etmekte. Animasyonları kapatmak için gerekli işlemleri tamamladığınızda animasyonların aygıtınızda aktif konumda olmadığını görmüş olacaksınız. Direkt olarak işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirmek için sizi rahatsız eden animasyonların kapatılması avantajını sağlamış olacaksınız.

IPhone Animasyonlar Ne İşe Yarar?

Animasyon hızını arttırabilmek için Jailbreak işlemini mümkün kılan Apple firması aynı zamanda bu animasyonlar uygulamasının aktif hale getirilmesini sağlamakta olur. Hızlı bir şekilde telefonun rahatlık içerisinde kullanılması için de avantaj sağlayan bu uygulama, istediğiniz zaman aktif halden kapalı hale geçirilebilmekte. Animasyon kapatma işleminin hemen akabinde animasyonlar üzerinden işlem yapmayı tamamı ile durdurmuş olmaktasınız.

İOS 9.3 güncellemesi ile birlikte animasyonlar üzerinden Jailbreak kullanabileceğinizi de muhakkak bilmeniz gerekmekte. Güncelleme geldikten sonra ise direkt olarak uygulamayı bu sistem üzerinden değerlendirebilmekte olacaksınız. Siz kullanıcılar için uygun olan sistem ne ise direkt olarak onu kullanmanızda fayda var. İstediğiniz şekilde animasyonlardan faydalanma ya da animasyonların kapanmasını sağlamanız mümkün olur. IPhone animasyonlar ne işe yarar sorusuna verilen yanıta göre, siz de avantajlı bir şekilde animasyonları değerlendiriniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir