Kategoriler
Mobil

İPhone 8 sınırlı sayıda çıkıyor

İPhone 8 için geri sayım başladı. Sınırlı sayıda çıkması beklenen İPhone 8 için Apple Store önündeki kuyruklar uzayabilir. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo verdiği bilgiye göre İPhone bekleyenler kötü bir sürpriz ile karşılaşabilir.

Apple‘ın 10.yılına özel olarak piyasaya çıkaracağı İPhone 8 için Apple analisti Ming-Chi Kuo yeni tahminler ile gündeme düştü. Yapmış olduğu tahmin açıklamasında İPhone 8’in sınırlı sayıda çıkacağı yönünde oldu ve açıklama ile telefonu bekleyen milyonlarca kişi hayal kırıklığı yaşadı.

iPhone 8 stokları tükenebilir

Analis yaptığı tahminlerde İphone için üç renk seçeneğini söylemiş ve bunların siyah, gümüş ve altın sarısı olarak sıralamıştı. Fakat bugün düşen görsel haberde altın sarısı rengi yerine bakır altını renginde olduğu görülmekte. KGI raporunda verilen detaylarda Eylül ayında gelecek İPhone 8 için sınırlı sayıda olacağına yer verilerek tahmini olarak 2-4 milyon adet’inin hazır olduğunun altını çiziliyor. Dolayısı ile sınırlı sayıdaki İPhone için yine Apple Stor önünde uzun kuyruklar oluşturan kullanıcılar arasında bir izdiham olabileceği belirtiliyor. Apple yıl sonuna kadar sınırlı olan bu sayıyı 45-50 milyon adet rakamlarına taşıması beklenmekte.

iPhone 8

4.7 inç ekran boyutlarına sahip olacak İPhone 7 S stok adedinin ise 35-40 milyon 5.5 inç’lik ekran boyutlarına sahip olacak İPhone 7 S Plus’ın da 18-20 milyon adet rakamlarında piyasaya sürülmesi beklenmekte. Analist Ming-Chi Kuo İphone 7 S ve 7 S Plus için seri üretiminin başladığını fakat İPhone 8 için böyle bir çalışmanın olmadığı yönünde görüş bildirdi.

Analist, İPhone 8 içinde seri üretimin önümüzdeki aya kadar da başlanmayacağının altını çizdi. Seri üretimin henüz başlanmaması beklentileri ve kafalardaki soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Dolayısı ile Eylül ayı hem Apple kanadında hemde merakla yeni modelleri bekleyenler açısında yarış içerisinde geçecek sanırım.

Apple’ın izleyeceği yol merakla bekleniyor.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir