Kategoriler
Mobil

iphone 8 plus en ucuz hangi sitede ?

Apple’ın yeni modellerinden biri olan iphone 8 plus fiyat listesi herkes tarafından en çok merak edilen konular arasında. Çünkü yeni modeller yüksek fiyatlarla ülkemizde satışa sunuldu. Bu da Apple severler tarafından tepki ile karşılanmıştı.  Geçmiş yıllara nazaran fiyatlarda ki yükselmenin sebeplerinden bir tanesi ise dolar kurunda yaşanan yükselmeler. Günümüz itibari ile dolar kuru 3.88 TL seviyelerinde. Kurun yüksek olması ülkemize dışarından gelen telefonların da fiyatının artmasına neden oluyor.

Bugün itibari ile fiyat araştırması yaptığımızda iphone 8 plus  64GB fiyatının 4.470 TL‘den başladığını görüyoruz. Tabi bu fiyat ürünün satıldığı siteler arasında en düşük fiyata gördüğümüz ürüne aittir. E-ticaret platformlarına göre fiyatta artış gözlenebiliyor. Fiyatlar bu durumdayken hangi Apple modelini almamız gerekiyor diyorsanız bu konuda sizlere bir kaç öneri sunmak istiyoruz. Bugün itibari ile bana 2-3 yıl kullanmaya orta halli bir telefon yeter diyorsanız iPhone 6s modelini alabilirsiniz. Yaptığımız araştırmaya göre   iPhone 6s’in fiyatı ise 1900 TL‘den başlıyor.  Bu model telefona 2000 Tl’den fazla vermem diyen kullanıcılar için önerebiliriz.

Eğer ben büyük boyutlarda iPhone modeline bir türlü alışamadım, ben küçük telefonları seviyorum derseniz halen popüler olan iPhone SE modelini sizlere öneririz. Performans bakımından  hemen hemen İphone 6s modeli ile aynı olduğunu söylemek mümkün. Peki iPhone SE modelinin fiyatı nedir ? Yine internette yaptığımız araştırmada İphone SE’nin  fiyatı 1800 TL‘den başlıyor arkadaşlar.  Şimdiye kadar size iki modeli önerdik. Eğer Apple almak istiyorsanız bu iki modelden daha düşük bir modeli almayın. Yani 5 ve 5s gibi modellerden uzak durun. İphone 5’in güncellemesi bu yıl itibari ile sona erdi. İphone 5s’in ise 2018 itibari ile güncellemesi sona erecek. Apple bu modelden de desteğini çekecek. Ancak SE ve 6s alırsanız rahat 3 yıl daha güncelleme alırsınız. 3 yıl kullanılacak bir telefon için de 2000 TL civarında bir harcama yapmak doğru bir karar olarak görülebilir. Tabi telefonu düşürmediğiniz ve şifresini unutmadığınız sürece. Çünkü  şifresini unutan kişiler bir daha kullanamama riski ile karşı karşıyalar. Eğer böyle bir soruna yaşarsanız Apple şifremi unuttum ne yapabilirim ?

konumuzu okuyarak anlatılan yöntemlerle şifrenizi geri alabilirsiniz. Sizlere bugün itibari ile alabileceğiniz en mantıklı modelleri fiyatları ile birlikte anlatmaya çalıştık.  Yazımızı dikkate alarak Apple modeli almanızı öneriyoruz. Bir sonra ki yazımızda görüşmek üzere arkadaşlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir