Kategoriler
Mobil

iPhone 8 Hakkında İlginç Anket

Apple, kendi akıllı telefonları için yeni bir döneme başlıyor. Markanın ilk defa kullanacağı OLED ekran, çerçevesiz tasarım gibi birçok detay, iPhone 8 akıllı telefon modellerinin çok konuşulmasına neden olacak. Markanın adeta yeni nesle geçiş yaptığını gösteren yeni seri akıllı telefonların, bu kadar yüksek teknolojiler ve değişimlerle gelmesinin ise elbette bir bedeli olacak. Markanın bu noktada yaşayacağı en büyük sorun ise bu bedelin fiyatlara yansıması. Elde edilen bilgiler gerçek olacak olursak çok daha pahalı bir akıllı telefon modelini kullanacağız. İşte bu durum hakkında da yeni bir araştırma daha yapıldığı ortaya çıktı.

iPhone 8 Tercih Edilmeyecek

Belirtildiği gibi iPhone 8 akıllı telefonlarının 1000 dolar ile 1200 dolar arasında olması durumunda kullanıcıların nasıl tepki vereceğini ölçmek isteyen araştırma şirketleri, yeni bir araştırmaya imza attı. Mevcut iPhone kullanıcıları arasında yapılan araştırma sonrasında markanın, 1200 doları bulan bir fiyat sunması durumunda, kullanıcıların iPhone 8 modellerine geçişe sıcak bakmayacakları ortaya çıktı. Sadece %11’lik bir kısımda 1200 dolar fiyata rağmen iPhone 8 akıllı telefonlarını satın alacağını söyleyen kullanıcılar ortaya çıktı. Geri kalan büyük çoğunluğun yeni akıllı telefonların fiyatı konusunda soru işaretleriyle yaklaştığı görülüyor.

iPhone 8

Apple’ın bu kadar yüksek bir fiyat aralığı sunması durumunda da sadece bu araştırma bile satışların çok yükselemeyeceğini gösteriyor. Apple’ın pazar üzerinde yapılan araştırmalara ne kadar önem verdiğini de düşünecek olursak, marka böyle bir sorun yaşamamak adına fiyatlarda düzenlemelere gidebilir. Bunun yanı sıra yeni seri akıllı telefonların yanında iPhone 7s serilerinin de gelecek olması da fiyatlarda değişikliğe neden olabilir. Tüm bunları Apple’ın açıklamalarıyla göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir