Kategoriler
Teknoloji

Samsung Gear IconX 2018 n11.com’da satışta

Yeni nesil kablosuz kulaklık Samsung Gear IconX, n11.com’da satışa sunuldu. Tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çeken Samsung Gear IconX 2018, artırılmış batarya ömrü, farklı renk seçenekleri ve hızlı şarjı destekleyen özel kutusuyla n11.com’da 699 TL’den satışta.

 Samsung’un Almanya IFA fuarında görücüye çıkardığı kablosuz kulaklığı Gear IconX 2018, n11.com’da satışa sunuldu. Gear IconX’in devamı niteliğinde olan Gear IconX (2018), batarya ömrü konusunda ilerlemelerle gelirken, Apple Airpods’un da rakibi olarak gösteriliyor. Bluetooth bağlantısı ile 5 saate kadar telefondan müzik dinleme, 7 saate kadar kulaklık hafizasından müzik dinleme ve 4 saate kadar telefon ile konuşma süresi vadeden kulaklık, n11.com’da pembe, gri ve siyah üç farklı renk seçeneğiyle 699 TL’den satışa sunuluyor.

Kablosuz kulaklıktan fazlasını sunan Gear IconX 2018, aktivite takibi yaparak antrenman durumuyla ilgili yaptığı bilgilendirmelerle bağımsız fitness takibi sunuyor. Yapılandırılmış kalp atışı hızı monitörü ve ivme ölçer ile egzersiz bilgilerini kaydeden kulaklık, telefonun yanınızda olup olmadığı fark etmeksizin, kendi hafızası ile müzik dinlemenize de imkan tanıyor. Her kulaklıkta 4 GB bellek bulunduran Gear IconX 2018, 5 saate kadar müzik dinleme süresiyle de gönülleri fethediyor. Samsung Gear IconX 2018, pembe, gri ve siyah renk seçenekleriyle n11.com’da 699 TL’den satışa sunuluyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir