Kategoriler
Mobil

Huawei Mate 10 lite gelebilir!

Kısa bir süre içerisinde tanıtılması beklenilen Huawei Mate 10 modeline ek olarak Mate 10 Lite adında  bir modelinde tanıtılmasına dair dedikodular dolaşılmak ta. Bu yeni değişikliğin merakla beklenilen Mate 10 ile birlikte duyurulması beklenmekte.

Mate 10 Lite orta segment olarak gelecek!

Üstün özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei mate 10 ile birlikte duyuracağı Mate 10 lite modelini orta segment kullanıcılara çıkacağı tahmin edilmekte. Düşük bütceli kullanıcıların ulaşabileceği bu modelde ne gibi özelliklerin çıkarıldığı henüz bilinmese de, Ona göre bir performans sergileyeceğini söyleyebiliriz.

Edinilen bilgiye göre 18:9 bir orana sahip olacağı ve aynı miktarda bellek kullanacağı biliniyor. Ancak her iki cihazında ne kadar bellek kullanacağına dair henüz net bir bilgi yok. Ancak her iki cihazda gücünü kirin 659 cipsetin gücünü alacağını biliyoruz.

 

Üstelik batarya performansı diğer çıkacak olan Mate 10’a nazaran düşük olarak 3,340 mAh’lık batarya ile gelecek olan cihazın piyasaya çıkış etiket fiyatı ise 349 euro olacak girecek olan cihazın bu denli ucuz olmasının sebeplerinden biride bu olsa gerek. Şimdilik cihaz hakkında net bir bilgi bulunmuyor ancak Kasım ayı içerisinde Avrupa pazarında yer alacağını söyleyelim.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir