Kategoriler
Mobil

Htc’den Android One Özellikli Sıkılabilir Dev Çerçeveli Cihaz Geliyor

Android One özellikli akıllı cihaz üretimi konusunda Xiaomi ile başlayan ve Motorola ile devam eden akım son olarak HTC’ de görülmekte. Android One’ın daha fazla tercih edilir hale gelmesini sağlayan, ayrıca telefon çerçevelerinin de kaldırılmasında öncü olan Xiaomi’idi. Motorola’nın çıkardığı son telefon modeli X4’ün Android One özellikli olarak piyasaya çıkacağının anlaşılmasının sonrasında, HTC’nin de Ocean Life isimli yeni bir Android One özellikli telefon üzerinde yaptığı çalışmaların bitme noktasına geldiği anlaşıldı.

HTC’nin Çıkaracağı Android One Özellikli Telefon Uygun Fiyatlı Olacak

HTC’nin çıkaracağı yeni telefonun fiyatının uygun miktarlarda olacağı düşünülüyor. Ayrıca yeni çıkarılacak telefon modeli daha küçük ebatlarda olacak. Şirketin diğer üstün modellerindeki tutulan özelliklerin toplandığı bir cihaz olacak.

Telefon sıkılabilir özellikli yani Edge Sense farkı ile çıkacak. HTC’nin bugüne kadar kullanılan birçok farklı ve işe yarar özelliği bulunacak. Bu telefonun donanım alanının şekillendirilmesinde de HTC’nin fark yarattığı birçok önemli özellik yer alacak diye düşünülüyor. Android One özellikli telefonlar bulunan Android sistemine dahil olurlar. Fakat HTC’nin bu yeni modelinde durum böyle olmayacak. Değiştirilmiş özellikleri olan ve farklı bir yaklaşımla üretilmiş bir telefon karşımıza çıkacak.

Twitter’dan sağlanan bazı haberlere göre telefon Android Oreo ayrıcalığı yüklü şekilde piyasaya sürülecek. Ayrıca HTC’nin diğer özellikleri de telefona yüklenmiş şekilde çıkacak. HTC’nin telefona yüklenecek diğer özellikleri arasında Edge Sense başta olmak üzere kamera, Zoe ve Usonic gibi özelliklerde bulunacak. Elvin Blass’in aktarılan bilgileri doğrulaması da cihazın özelliklerinin bu yönde olacağını gösteriyor. Cihazın tanıtımının ne zaman yapılacağı bilinmezken, Pixel 2 tanıtımının yapılacağı zamanlarda olması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir