Kategoriler
Mobil

HTC U11’in fiyatı netlik kazandı

HTC U11’in fiyatı netlik kazandı. Şirket “bükülebilen” yeni telefon, kısa bir süre içerisinde ülkemizde satışa sunulacak. Telefon pazarında önemli yeri olan HTC yeni amiral gemisiyle başarılı olabilecek mi?

HTC’nın son Amiral gemisi olan HTC U11 artık piyasalarda yer alması için son virajı dönüyor. Telefonun en dikkat çekici özelliği ise sıkılabilir olması. U serisi akıllı telefonlara çok benzer bir estetikle birlikte geliyor. Arka kısım hafif kavisli cam tasarımı oldukça parlak bir görünüme sahip olduğu ortaya çıkıyor.

HTC U11 özellikleri ve fiyatı

HTC, U 11’de Qualcomm Snapdragon 835 yongaseti ile birlikte geliyor. Bu özellik üstün performans ve aynı zamanda dual wake words diye açıklanan bir özellik bu da şu anlama geliyor. Bu özellik ile telefon her iki ses asistanıyla çalışabileceği ve hem “OK Google” hem de Alexa yı dinleme özelliğine sahip olmuş oluyorsunuz.

U 11’in yalnızca Google Assistant destek alacağı fakat, Alexa’nın ABD, İngiltere ve Almanya’da cihazın daha henüz piyasada olmadığı için 30 gün içerisinde gelmesini beklediklerini açıklandı.

CİHAZ ÖZELLİKLERİ

İŞLETİM SİSTEMİ: Android 7.1
BOYUT VE AĞIRLIKLARI: 153.975.9 ve 169gram
EKRAN:5,5 QUAD HD LCD 5 2560 1140
İŞLEMCİ:Qualcomm Snapdragon 385
VERİ DEPOSU:4 GB
KAMERA ÖZELLİKLERİ:Arka Kamera Çift Piksel 12 Mega Piksel OIS F 1.7 Ön Kamera 16 Mega Piksel
DEPOLAMA ALANI:64GB VEYA 128GB
PİL DURUMU:3000 mAh
HTC U 11’ın en büyük özelliği ise  telefonun iki yanındaki basınca duyarlı sensörler sayesinde,bazı işlemleri yapmanıza yardımcı oluyor fiyatı ise şan için 3.800 TL satışa sunulacağı açılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir