Kategoriler
Mobil

HTC U Çıkış tarihi ve fiyatı

HTC U Çıkış tarihi netleşti işte detaylar HTC’nın yeni akıllı telefonu 16 mayıs’ta piyasalara çıkacağı . Bu telefonun HTC 11 yada HTC U olarak piyasalara çıkması bekleniyor.

HTC’nın web sitesinden yapılan açıklamaya göre çıkan yeni akıllı telefonun HTC U olacağı açıklandı. Yeni çıkan bu telefonda metal yapı yüksek kalite ve önceki HTC’ler gibi orta üst kısmına kamera yerleştirilmiş yeni çıkan HTC’nın kıvrımlı kenarları ve uçtan uca görüntüye sahip olacağı görünüyor.

htc u
htc u

Telefonun özellikleri

Yeni HTC’de kulaklık girişi görünmüyor aynen Apple yaptığı gibi İphone 7 ve 7 Plus’ta olduğu gibi mevcut kulaklıklarınızı kullanmak için adaptör bulunacak HTC zayıf yüzeylere düşmesinde yüzde 80 oranında koruyan Gorilla Glass ile 5 kat korumasıyla gelecek ayrıca IP 57 sertifikası sayesinde 30 dakikaya kadar 3.2 suya direnç sağlıyor. İşletim sistemi Android ekran 5.5 inç çözünürlüğü 2560×1440 işlemcisi Snapdragon 835 Belek 4 ile 6 depolama 64 ile 128 GB olup en fazla 2 TB ilave edilebiliyor Kamera özelliklerine gelirsek ön kamera 16 megapiksel arka kamera ise 12 megapiksel olarak tasarlanmış diğer özelliklerine gelirsek 3d ses kaydı yapabilme özelliği var bu yeni çıkacak olan HTC U gerçekten mükemmel bir telefon.

HTC U Fiyatı ne olacak

htc u fiyat
htc u fiyat

Şimdiden HTC hayranlarının merakla beklediği telefon hakkında bilgiler bu kadar yeni nesil çıkacak olan telefonun özelliklerine baktığımızda fiyat konusunda pahalı olabileceğini düşünebilirsiniz ancak bir Aple yada bir Samsung gibi pahalı olarak karşımıza çıkmayacaktır ucuz fiyat politikasında önemli yerlere gelen HTC Türkiye’de fazla kullanıcı kitlesine sahip olmasa’da dünya geneline baktığımızda oldukça fazla satan telefonlar arasına girmeyi başarmıştır. HTC yeni çıkaracağı telefon ile fazla fiyat uygulamaz ise yine yerini koruyacaktır. Telefonun özelliklerine baktığımızda fiyatları diğer telefonlara nazaran oldukça uygun görünmektedir. İlerleyen günlerde fiyat açıklaması yapıldığında bununla ilgili bilgilendirilme yapılacak. Kaliteli telefonlar çıkarmayı başaran HTC yine bizleri şaşırtmaya cağından eminiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir