Kategoriler
Mobil

HTC Ocean çift kamera ile geliyor

HTC akıllı telefonuna ait çıkan sızıntılar ve görseller gerçekten göz kamaştırıyor. Son zamanların yeni trendi olarak görünen çift kamera özelliği bu telefonda da yer alıyor.

HTC Ocean Life adıyla geleceği açıklanan yeni cihazın hem önde hemde arkada çift kamera kurulumunun yer alacağı gelen haberler arasında. Diğer sızdırılan görselle baktığımızda yeni HTC çerçevesiz ekran tasarımı ile geldiği bilgisini veriyor.

Rakiplerini kıskandıracak tasarım

Gelen bilgiler cihazın adı açıklanmasa da telefon görüntülerinin üst tarafında okyanus yazısı bulunuyor buda akla ilk olarak gelen isim Buda HTC Ocean Life adına sahip olabileceğini getiriyor.

Eğer HTC görsellerde ki gibi bir cihazı piyasaya çıkarırsa gerçekten diğer rakiplerine fark atmış olacak. Görüntülerde ise cihazın çift ön ve arka kameraya sahip olduğunu gözden kaçmıyor. Çıkan görsellerde ise sadece cihazın üst kısmında küçük bir çerçeve olduğu görülüyor. Ayrıca cihaz özelliklerine baktığımız zaman HTC Ocean Life modelinin Sense 9.0 arayüz ve Edge Sense ile birlikte 5.2 inç boyutunda 1080p Full HD çözünürlüğünde bir ekran ile geleceği gözden kaçmıyor.

Kamera özellikleri ise  16MP olacağı söyleniyor. HTC Ocean Life Snapdragon 660 işlemcisi olacağı ve bataryası ise 2,600mAh kapasiteli bir pil bulunacak. Ayrıca cihaz Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile beraber çıkacağı gelen haberler arasında tabi bilgiler geldikçe bunların hepsini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir