Kategoriler
Mobil

Bu Gün Xiaomi Redmi 4 Bir Etkinlikte Hindistan’da Tanıtılıyor

Yeni Telefon Xiaomi düzenlenecek bir etkinlikte bu gün Hindistan da Xaomi Redmi 4’ü piyasalara sürmeye hazırlanıyor.

Xiaomi Redmi 4 özellikleri

Şirket tarafından yapılan açıklamada Xiaomi Redmi 4 fiyatıyla ilgili resmi bir açıklama’da yapılmadı ancak akıllı telefonun Redmi 4A ve Redmi Not 4 arasındaki boşluğu doldurması bekleniyor. Xiaomi Redmi’nın 4’ün ön tarafında 5 inçlik bir IPS LCD HD ekranı (1280 × 720) ve alıcının yanında en üstte yer alan 5 MP’lik selfi kamerası bulunuyor.

Akıllı telefonun özelliklerine gelirsek, 1.4 GHz hızında ve 3 GB RAM ile çalışan Qualcomm Snapdragon 435 (MSM 8940) okta-çekirdekli yonga setiyle güçlendirilmiş Dahil edilen hibrid SIM tepsiye yerleştirilen bir microSD kartı kullanarak 128 GB’a kadar genişletilebilen 32 GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor Xiaomi, düşük enerji profili ve A2DP, üst tarafında kızılötesi bağlantı noktası ve alt tarafta bir micro USB 2.0 bağlantı noktası bulunan çift bant desteği, Bluetooth v4.1 ile Wi-Fi 802.11 çalışan bu telefon arkada PDAF ile tek bir LED flaş eşliğinde 13 MP bir kamera bulunuyor.

Ayrıca arkada bir parmak izi okuyucu’da var. Yukarıdakilerin hepsi daha hızlı şarj için Hızlı Şarj 3,0’ı destekleyen 4,100 mAh pil ile desteklenmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir