Kategoriler
Mobil

HTC U 11 ilginç bir özellikle geliyor

HTC U 11 amiral gemisini bu gün çıkacağını açıkladı geçen yıl HTC 10’u çıkaran ve 5.5 inçlik Quad HD ekran, Snapdragon 835 işlemcisi olan cam ve metal tasarıma sahip olan HTC şimdi ise farklı bir telefon getirmek için kenarlarını sıkmanıza izin izin veriyor.

HTC U 11 sık çalışsın

HTC U11 ile girmenin yeni bir yolunu da sunuyor. Kısa ve uzun sıkmalarda çeşitli görevler yapacak şekilde planlanmış Fotoğraf makinesini açmak için kısa bir sıkma ile ayarlayabilir ve ardından kamera uygulaması açıkken bir fotoğraf çekebilirsiniz.

Google ses asistanını başlatmak veya el fenerini açmak veya kapatmak için uzun bir sıkıma ile yapabilirsiniz. Dokunmatik ekranı kullanırken telefonunuzu sıkmanız garip bir his veriyor ve HTC bu uygulama ile yavaş yavaş başlıyor.

HTC ürün planlama başkan yardımcısı Nigel Newby-House, şirketin insanları U11 ile yeni bir tecrübe ile tanıştırmayı umduğunu ve gelecekte Edge Sense özelliklerini genişlettikten sonra bu Telefonların bağımlılık yapacağını açıkladı. Telefonun şarj ve veri aktarma ve ses işlevi için USB Tip-C bağlantı noktasına dayanan 3.5 mm kulaklık jakından yoksun olduğu anlamına geliyor. HTC, kulaklık jakının kaldırılmasının şirketin diğer bileşenler için telefonun içinde daha fazla yer olmasına ve alt kenarın pürüzsüz tasarımına sahip olmasını gösteriyor.

Bir dizi avantaja sahip olduğunu ayrıca, dahili kulaklıkların ikincil bir pile güvenmek sizin hem ses ayarı hem de etkin gürültü iptali yapması sağladığından, daha iyi bir ses deneyimi yaşamanıza izin veriyor. Kulaklıklara ek olarak HTC U Ultra için olmayan diğer kulaklıklar ile kullanılmak üzere 3.5 mm’lik bir USB-C adaptörü de içeriyor. Qualcomm’un en son işlemcisi olan 4GB RAM, 64GB microSD kart desteği ile (6GB RAM ve 128GB depolama alanı içeren bir model U 11 bir değil üç farklı akıllı asistan kendi bünyesinde taşıyor.

Android ile birlikte gelen Google Assistant’a ek olarak HTC’nin Sense Companion’u ve Amazon’un Alexa asistanını da bunu destekliyor. U11 Alexa için eller serbest desteği olan ilk akıllı telefon olduğundan önce bir uygulamayı açmaya veya hatta telefonun kilidini açmaya gerek kalmadan bir ses komutu söyleyerek. Bu işleve yardımcı olan dört adet mikrofon bulunuyor telefon Alexa ya da Google’a aynı anda uyacak şekilde ayarlanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir