Kategoriler
Mobil

Google Pixel 2 Yeni Görselleriyle Bir Kez Daha Kullanıcıların Karşısında

Akıllı telefon üretimi konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan Google, bir yandan yeni amiral gemisi akıllı telefonları için kolları sıvamışken bir yandan da HTC ile yeni bir anlaşma içerisinde girmeye başladı. Zaten Google Pixel 2 akıllı telefonlarının HTC tarafından üretileceği biliniyordu. Fakat bu durumda markanın yeni seri akıllı telefonlarının sadece Google Pixel 2 adını taşımasıyla Google’a ait olacağını görecektik.

Şimdi ise HTC akıllı telefon bölümünün doğrudan Google tarafından satın alınması gündemde. Bu şekilde hem kendi akıllı telefonlarını üretecek hem de kendi adını koyacak bir firma olacak olan Google’ın yeni akıllı telefonları için bilgilerde gelmeye devam ediyor. Son olarak akıllı telefonların görselleri ortaya çıkmış durumda.

Google Pixel 2

Google Pixel 2 Tasarımı Nasıl Olacak?

Son paylaşılan ve 4 Ekim tarihinde tanıtılacak olan Google Pixel 2 akıllı telefonlarına ait olduğu belirtilen görsellere göre Google, önemli bir tasarım değişikliğine gitmeyecek. Bunun yerine mevcut tasarımların biraz daha geliştirilmiş halini göreceğiz. Yine iki parçalı tasarım ve renk düzeni sunacak olan Google Pixel 2, ana modelde yine tek arka kamera kullanacak ve kamera yerleşimi de hemen hemen aynı olacak.

Parmak izi sensörleri konusunda da eski seriden pek bir farkı olmadığı görülen telefonun, yeni renk seçeneklerine sahip olduğunu da göreceğiz. Tüm bu özellikler ve net tasarım detayları ise 4 Ekim tarihinde yapılacak olan tanıtımla beraber ortaya çıkacak. Tanıtıma kadar beklemeye devam etmek gerekiyor. Şimdilik gelen bilgiler bu şekilde. Yeni görseller ise haberimizde yer verdiğimiz görseller.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir