Kategoriler
Mobil

Google Pixel 2 ne kadar güncelleme alacak

Google gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte uzun zamandır beklenen Pixel2 ve Pixsel 2 XL telefon modellerini gösterime sunarak resmi olarak tanıttı. Bilindiği üzere Google ürünü olan Pixel modellerinin ne kadar güncelleme alacağı merak konusu oldu.

Pixel 2 en az 3 yıl Android güncellemesi alacak

Google, bundan bir önceki cihaz olan Nexus ve ilk sürüm olan Pixel modelleri için 2 yıl güncelleme sözü vermişti. Şimdi ise Pixel 2 modellerinde çıtayı uzatarak 2 yıl güncelleme desteği sunmak yerine bu seviyeyi attırarak güncelleme süresini 3 yıla çıkardı.

Google yapmış olduğu etkinlikte bu konu hakkında bilgi vermediğini belirtelim. Bununla birlikte Google, çevrim içi mağazasında bulunan ürün listelemelerinde garanti kapsamıyla ilgili gerekli açıklamaları yapmış. Bu yazılı açıklama içerisinde Yazılım güncellemeleri hakkında ve güvenlik güncellemeleri ile ilgili detaylı yer vermiş.

Her zaman olduğu gibi güncelleme konusunda Google, kendi çıkartmış olduğu telefonlarda güncelleme konusunda hızlı davranarak kullanıcıya sunuyor.

Ayrıca diğer Android cihazların güncelleme konusunda ciddi bir çalışma yaptığını da altını çizmek istiyorum. İlerleyen günlerde tüm cihazlara ait güncelleme bilgisini sitemizden takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir