Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8’in Bütün Detayları Sızdırıldığı İçin Artık Sır Değil

Galaxy Note 8 detayları basına sızdırınca Note serisinin yeni üyesi sır olmaktan çıktı. Samsung lansman tarihinde açıklamış olduğu yeni amiral gemisi olan Note 8′ in sızıntısını yaptı.

Apple’ın iphone 8 modeli büyük bir sessizlik ile saklanırken, Samsung yeni amiral gemisi olan Note 8 gizemli olmaktan çıktı. 23 Ağustos 2017 tarihinde cihaz ile ilgili olarak planlanan tanıtım için sadece bir gizem kaldı. O gizemde Galaxy Note 8 modelini tanıtırken nasıl bir tanıtım yapacağı. Yeni phablet sınıfı olan bu cihaz büyük bir merak ile bekleniyor. Bu cihaz Android’ in en üst düzey deneyimi için dizayn edildi. Büyük bir merak ve ilgi ile beklenen bu cihaz yılın en iyi akıllı telefonu olacağı çok açık.

Galaxy Note 8 Ekranı ve Özellikleri

Galaxy note 8’in ekranı sızan bilgilere göre 18.5 9 en / boy oranında 6.3 inç Süper Amoled Ekrana sahip ve ayrıca 6 GB ram hafızasına sahip. Aynı Galax S8 de olduğu gibi dağıtım bölgesine göre değişen Exynos 8895 ya da Oualcomm Snapdragon 835 yonga seti olduğu da sıza bilgiler arasında.

Samsung da üretilen modellerde bir ilk olarak 12 megapixell çift arka kamera bulunuyor ve 3300 mAH pil ve yeni nesil S pen mevcut. Samsung da geçen yıl Note 7 modelinde yaşanan patlama olayı bu yeni çıkacak olan Note 8 ile unutulacak gibi duruyor. Galaxy Note 8 ile ilgili olarak tüm bu bilgileri sızdıran BGR, verdiği bilgiler arasında Samsung firmasının bu bilgileri onayladığını da bildirdi. Beklenen bu cihaz 23 Ağustos tarihi itibari ile tüm dünya üzerinde tanıtımı yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir