Kategoriler
Mobil

Moto Z2 Force bataryası yetersiz kaldı

Çin’ın üretici devlerinden olan Lenovo’nın yan kuruluşu Motorola Mobility, yapılan açıklamada 25 Temmuz tarihinde yeni bir üst düzey akıllı telefon çıkaracağını duyurdu. Daha önce yayınladığımız Moto Z2 Force hakkında ki haberlerde bunu doğrular nitelikte.

Geçen yılda bazı Operatörler tarafından dağıtılan Motorola’nın diğer bir modeli olan Moto Z’den farklı olarak Z2 Force, Amerika Birleşik Devletlerin tüm operatörler de satışa sunulacağı açıklandı. Moto Z2 Force için bir açıklama yapan Evan Blass Venture Beat,  bu konu ile yeni ayrıntılar paylaştı. Yapılan açıklamaya göre Moto Z2 Force’un ABD versiyonu olduğunu diğer versiyonları ise Çin’de piyasaya sürüleceğini konusunda bilgi verdi.

Moto Z2 Force özellikleri

6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip diğer bir özelliği ise 4 GB RAM ve 64 GB genişletilebilir depolama alanı ile iki versiyonda geleceğini açıkladı.

Diğer bir üzücü olay ise Moto Z Force’un 3.500 mAh olan bataryasının %22 azalarak 2730 mAh kapasiteye düşmesi bunun nedeni ise cihazın çok ince olması Motorola, daha önceden de çıkarmış olduğu Z2 Play ile benzer bir şey yaptı daha ince olması nedeni ile batarya kapasitesini düşürmüştü.

[affiliate_news id=”4003″]

Özellikleri ise Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak. 12 Mega Piksel çift arka kamera ve 5  Mega Piksel ön kamera ile gelecek.  Moto Z2 Force, 5.5 inç büyüklüğünde ve Quad HD çözünürlükte. Kırılmaya dayanıklılığı konusunda oldukça iddialı görünüyor. Fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Gelen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir