Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8 Kutu İçeriği Ortaya Çıktı

Samsung’un akıllı telefon teknolojilerinde maksimumu sunduğu belirtilen Note 8 akıllı telefonları, tanıtıldı. Telefonların tanıtılmasıyla beraber, Galaxy Note 8 içerisinde kullanılacak olan sistemlerde kesinleşmiş oldu. Daha başarılı bir akıllı telefon modeli ve daha başarılı bir amiral gemisi sunduğu görülen Samsung’un, çift kameraya geçiş yaptığı yeni modelinin özelliklerini daha önce dile getirmiştik.

Üst seviye akıllı telefonlarda yer alan özelliklere yer verildiği görülen akıllı telefonların merak edilen bir diğer detayı ise kutu içeriği oldu. Öyle ki yeni seri akıllı telefonların tanıtımından önce kutu içeriğinde özel sürprizler olacağı açıklanmıştı. Şimdi ise telefonların kutu içeriği hakkında bilgiler verildi.

Galaxy Note 8 Nasıl Sürprizler Sunacak?

Galaxy Note 8 kutu içeriğinde dikkat çeken ilk detay tabii ki cihazın temel gereksinimleri. Güç adaptörü kutu içerisindeki ilk ürün. Bunun yanında kullanıcılara micro USB dönüştürücü de sunulacak. Bu sayede bağlantıları çok daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Buraya kadar olan kısım birçok markanın yeni akıllı telefonlarında yer alıyor.

Bunun dışında yeni akıllı telefonların, S Pen kalemleri için özel aksesuarlarda sunduğunu görmekteyiz. S Pen kalemler için sunulan özel aksesuarlar ise yedek kalem uçları. Kullanıcıların bu uçları değiştirmesi içinde özel bir cımbız sunuluyor. Buradan SIM kart pininin de aynı set içerisinde olduğunu belirtelim.

Bunun dışında kutu içerisinde AKG kulaklıklarda yer alıyor. AKG’nin başarılı ses seviyesi sunan kulaklıklarının, farklı kulaklık başlarının da yer aldığı kutu içerisinde son detay ise şeffaf kılıflar. Kutu içerisinde yer alacak şeffaf kılıflar sayesinde, Note 8 için ekstra bir kılıf almaya gerek kalmayacak gibi duruyor. Galaxy Note 8 için açıklanan kutu içeriği bu şekilde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir