Kategoriler
Mobil

Galaxy Note 8 256 GB depolama alanı ile gelebilir

Samsung yeni amiral gemisi tanıtımına 24 saatten az bir zaman kala Güney Kore de çıkan bir broşür ile yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Alışılagelmişin dışında Samsung yeni amiral gemisinde depolama alanını oldukça yükseltti.

Galaxy Note 8 ile ilgili tanıtım öncesi yeni bilgiler gündemi meşgul etmeye hız kesmeden devam ederken kullanıcıları sevindirecek yeni bir haber daha eklendi. 23 Ağustosta tanıtımı yapılacak akıllı telefon ile ilgili Samsung kullanıcı ilgisini doruk noktaya taşımak için çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Samsung kullanıcılarına güzel hediyeler Note 8 ile beraber güzel hediyeler verecek.

Samsung vereceği hediyeler yanı sıra alışılmışın dışında diğer modellerden farklı kılacak çalışmalar yaparken kullanıcıları memnun edecek bir gelişme ile yeni amiral gemisinin depolama alınını yükselterek satışa sunacağını duyurdu.

256 GB depolama alanı ile yeni Note 8

Güney Kore de yeni amiral gemisi ile ilgili bir broşür ortaya çıktı. İlgili broşür Note 8’in depolama alanın 256 GB’lık versiyonu olacağını doğrular nitelikte idi. 256 GB’lık cihazı alan kullanıcılarına hediye olarak Samsung, AKG Bluetooth hoparlör ve Nemonic yazıcı seçeneklerini sunuyor.

Galaxy Note 8 ile ilgili şuan depolama kapasitesi en yüksek olarak 128 GB olması bekleniyor fakat 256 GB’lık kapasiteye sahip modelin ilk etapta Güney Kore ve Çin pazarında satışa sunulması beklenmekte. Bu versiyonun ülkemiz mobil pazarına ne zaman gelip gelmeyeceği ise şuan netlik kazanmış değil.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir